Görüş Bildir
Haberler
Diğer Anneleri Kıskançlıktan Çatlatacak Anneler Günü Hediyeleri

Diğer Anneleri Kıskançlıktan Çatlatacak Anneler Günü Hediyeleri

Buldumbuldum
02.05.2014 - 15:01 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 17:00

Anneler günü nihayetinde geldi, çattı. Siz de anneme, hangi anneler günü hediyesi alacağım diye kıvranıyor fakat bir türlü bulamıyorsanız, doğru adrestesiniz.... Mağaza kapılarını aşındırıp, internette site site gezip, herkese 'Anneme ne alsam yeaa' diye soruyorsanız, hem onun yumuşak kalbini fethetmek hem de bir kedi kıskançlığında ki diğer annelerin bakışlarını üzerinizde toplamak istiyorsanız, Buldumbuldum.com'dan şaşmayın deriz...

Komşularını, hısım, akrabalarını, dostu, düşmanı kısacası herkesi kıskandıracak, çatır çatır çatlatacak, en güzel hediyeyi annenize siz verin, kalbinin ortasına yerleşin! :)

1-) Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

1-) Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

Ben annemi bir gün değil, her gün hatırlarım diyorsanız Canım Annem Kavanozu tam size göre! Yılın 365 gününe, 365 özel mesaj bulunan bu kavanozu anneniz her okuduğunda duygulanacak... İçerisinde, 'Her zaman senin küçük bebeğinim, Annem bir günümde değil, her günümdesin, En yakınım sensin...' gibi cümlelerin bulunduğu Canım Annem Kavanozu'nu kaçırmayın!

2-) Anneler Günü Çikolata Kovası

2-) Anneler Günü Çikolata Kovası

Narin bir anneye alınabilecek en güzel hediye... Kendisi kadar tatlı ve şirin olan Anneler Günü Çikolata Kovası'na anneniz bayılacak... İçerisinde 'Anneler Günün Kutlu Olsun' etiketli Madlen çikolatarın bulunduğu ve galvaniz kovadan oluşan bu hediye beyaz tüllerle tüllenip, mor kurdelelerle süslenmektedir.

3-) Anneye Çikolata Kulesi

3-) Anneye Çikolata Kulesi

Benim sevgim yere koysan olmaz, göğe sığmaz diyorsanız o halde annenize, Anneye Çikolata Kulesi hediye edebilirsiniz. Kırmızı saten kalplerden ve sevimli bir ayıcıktan oluşan, içerisinde 'Canım Annem' etiketli çikolatalar, tatlı bir çerçeve ve badem draje bulunan Anneye Çikolata Kulesi, görenleri kıskandıracak...

Anneniz hediyesini aldığında muhtemelen, bu tatlı tavşan gibi mutluluktan bayılacak...

4-) Canım Anneme Hediye Kutusu

4-) Canım Anneme Hediye Kutusu

Anneniz geleneksel bir kadınsa, yani havlular arasına lavanta kokuları koyuyor, önceden mendillerinize nakış işliyor, size elbiseler dikiyor ve komşularına gittiği misafirlerden hoşlanıyorsa ona Canım Anneme Hediye Kutusu alabilirsiniz... İçerisinde 'Canım Annem' nakışlı havlu, 3 adet lavanta kesesi ve Happy Mothers Day yazılı çikolata bulunan Canım Anneme Hediye Kutusunu çok beğenecek.

5-) Anneye Reçel Kavanozu

5-) Anneye Reçel Kavanozu

Küçükken annelerimizin yaptığı reçellerin tadını nasıl unutabiliriz? Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, pikniklerin şahı olan sevimli reçelleri şimdi yine tatmak istemez misiniz? Anneye Reçel Kavanozu ile bu mümkün! Annenizle sizin fotoğrafınızın basılacağı Mabel marka sevimli çikolataların bulunduğu Anneye Reçel Kavanozu'nda ki çikolataları annenize hediye edin, sonra arayıp 'Hani benim reçelim deyin...' :)

6-) En Büyük Şansım Annem Ürünleri

6-) En Büyük Şansım Annem Ürünleri

Annemiz her zaman ve her daim yanımızda olmuştur... Artık birbirinden güzel hediyelerinizle, siz onun yanında olun! En Büyük Şansım Annem Ürünleri çeşitleri; duvar saati, HDF çerçeve ve mouse paddir. Ürünlerin üzerine 3 adet annenizle çektirdiğiniz fotoğrafınızı ve birbirinden güzel mesajlarınızı bastırabilirsiniz. Haydi durmayın, en büyük şansınız olan annenizi sevindirin!

7-) Anneye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata

7-) Anneye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata

Annenize bu anneler gününde farklı bir hediye vermek istiyorsanız, annenizin fotoğrafını ve adını bastırabileceğiniz Anneye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata'yı ona hediye edebilirsiniz. Madlen markalı ve oldukça lezzetli olan 300 gram çikolata, Anneler Günün Kutlu Olsun yazılı ahşap kutunun içerisinde gönderilmektedir. Asil ve bir o kadar zarif anneniz için bu hediyeyi almaktan çekinmeyin.

Bu hediyeyi aldığında sizi kokulu öpücüklere boğacağına eminiz...

8-) Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri

8-) Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri

Annenizin yaptığı pastalar, kurabiyeler, poğaçalar dillere destansa, bütün komşulara verdiği çay partileri meşhursa, hiç durmayın ve Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri'nden bir tanesini ona hediye edin. Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri arasında; magnet, duvar saati, seramik kupa, sihirli kupa, masa saati ve tepsi bulunmaktadır.

9-) Çiçek Gibisin Annem Yastık

9-) Çiçek Gibisin Annem Yastık

Anne deyince akla uyku gelir, sıcaklığı gelir, kokusu gelir... Bu anneler gününde siz de annenizle uyuduğunuz o huzurlu uykuları yad etmek için, ona Çiçek Gibisin Annem Yastık hediye edin. Yumuşak elyaf dolgulu olan ve üzerinde 'Bugün Yine Çiçek Gibisin' yazan yastığı güzel anneniz çok beğenecek.

10-) Anneye Laleli Hediye Kutusu

10-) Anneye Laleli Hediye Kutusu

Dünyanın en güzel kadını şüphesiz insanın kendi annesidir... Bu anneler gününde bir kraliçe kadar güzel annenizi daha da güzelleştirecek Anneye Laleli Hediye Kutusu'nu hediye edebilirsiniz. Anneye Laleli Hediye Kutusu'nun içerisinde; kalp mum, ayna, fırça, el yapımı lale, Canım Anneme ve dantelli iki ayrı ayraç, şemsiye çikolata ve cep pudra fırçası bulunmaktadır...

Evet haklısınız, o bir kraliçe...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
104
91
45
36
32
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fibilo3D

www.fibilo.com adresinden annenize en güzel hediyeyi verin. Annenizin fotoğrafından oluşan 3 boyutlu kariikatürünü hediye edin. http://fibilo.com/anneler_gu... Devamını Gör