Görüş Bildir
Haberler
Devlet Onu da Koruyamadı: Katledilen Meryem Yılmaz'ın Daha Önce Şikayetçi Olduğu Ortaya Çıktı

Devlet Onu da Koruyamadı: Katledilen Meryem Yılmaz'ın Daha Önce Şikayetçi Olduğu Ortaya Çıktı

Esenyurt'taki bir parkta bıçaklanarak öldürülen Meryem Yılmaz'ın ölüm tehditleri aldığı, şikayette bulunmasına rağmen korunamadığı ortaya çıktı. 

Dün İstanbul Esenyurt'ta üç çocuk annesi Meryem Yılmaz, eski sevgilisi Erdal Dönmez tarafından 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

OdaTV'nin edindiği bilgilere göre, Meryem Yıldırım, Erdal Dönmez'den birkaç ay önce ayrılmıştı. Ancak katil, kıskançlık göstermeye ve Yıldırım'ı rahatsız etmeye devam etti. 

Yıldırım, dün markete gitmek için evden çıktığı sırada bir parkta yanına gelen Erdal Dönmez tarafından katledildi.

Polis, dün saldırganı yakalamak için çalışma başlatmış, çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye almıştı. Edinilen bilgilere göre, polisin çalışması sonuç verdi. Katil, Erdal Dönmez, bugün yakalanarak gözaltına alındı.

"Şikayetçi olmuştu, 60 suç kaydı varmış"

"Şikayetçi olmuştu, 60 suç kaydı varmış"

Meryem Yılmaz'ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na giden ağabeyi Erdal Yılmaz, katil henüz yakalanmamışken yaptığı açıklamada 'Daha önce de ölüm tehditleri alıyordu, karakolda ifadesi de var. Evden markete çıkarken 15 yerinden bıçaklayıp katlediyor. En kısa sürede yakalanmasını istiyoruz. Zanlının daha önceden de 60 suç kaydı varmış. Neden yakalanamıyor bu? Benim kardeşim yandı başkaları yanmasın. Sürekli adım adım takip ediyormuş. 3 çocuk annesiydi' diye konuştu.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

Allah rahmet eylesin.Ulke cadi kazani,magandalar zontalar sorololar ecinniler icice.

SU

Kusura bakmayın ama ‘ben senin gibi abinin de taaa ….………’ !!!

ozlems.design

Daha bunlar artacak. Kimi kime şikayet edeceğiz?