Görüş Bildir
Haberler
Destan Dizisinin Temur'u Burak Tozkoparan Kimdir? Burak Tozkoparan Kaç Yaşında ve Nereli?

Destan Dizisinin Temur'u Burak Tozkoparan Kimdir? Burak Tozkoparan Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
23.11.2021 - 19:16

ATV ekranlarının yeni dizisi 'Destan' bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı dizide; 8. yüzyılda, Orta Asya topraklarında yaşayan Türk boyları arasındaki düşmanlık ve çocukluğundan itibaren intikam ateşiyle yetişmiş dağ savaşçısı Akkız konu edinilmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh otururken konusu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek yapımda Temur karakterine hayat veren oyuncu Burak Tozkoparan hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Burak Tozkoparan kimdir? Burak Tozkoparan kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının ve sezonun iddialı yapımlarından; Destan bu akşam 20:00'da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Adı gibi destansı bir hikayeden, mitten esinlenilen ve 8. yüzyıl şartlarındaki yaşantıdan konu edinilen yapımın oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Daha öncesinde Paramparça ve Kırgın Çiçekler gibi dizilerde karşımıza gelen Burak Tozkoparan da dizinin kadrosunda yer alıyor. Peki Burak Tozkoparan kimdir, kaç yaşındadır. Sizler için derledik...

Destan Dizisinin Temur'u Burak Tozkoparan Kimdir?

Destan Dizisinin Temur'u Burak Tozkoparan Kimdir?

Burak Tozkoparan (14 Kasım 1992, İstanbul), Türk oyuncudur.

Rizeli anne ve babadan dünyaya gelmiştir. Finali 2 Nisan 2011'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile 1. olmuştur.

Türk KızılayKartal Anadolu Lisesi'ni temsil ettiği yarışma sonrasında eğitimine Okan Üniversitesi'nde olarak Sinema ve Televizyon Bölümünde devam etmektedir. Müzik kariyerinde pek çok grupla birlikte çalışmıştır. Bir dönem Olcayto Ahmet Tuğsuz’un eşliğinde kurulan Pervane grubunun bateristliğini yapmıştır.

Oyunculuk kariyerinde ilk adımı; 2014'te Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisindeki Ozan Gürpınar karakteriyle olmuştur. İlk sinema filmi ise; Gönenç Uyanık'ın yönettiği, 12 Şubat 2016'da vizyona giren Hesapta Aşk'tır. Filmde Mert karakterini canlandırmıştır.

Burak Tozkoparan Rol Aldığı Yapımlar

Burak Tozkoparan Rol Aldığı Yapımlar

Film

  • Hesapta Aşk -(Mert)

  • Sesinde Aşk Var -(Rüzgar)

  • Mesti Aşk -()

Dizi

  • Paramparça -(Ozan Gürpınar)

  • Kırgın Çiçekler -(Ali Komiser)

  • Tek Yürek -(Cem Saruhan)

  • Gençliğim Eyvah -(Zola Asmalı)

  • Menajerimi Ara -(Emir Bindal)

  • Destan -(Temur Tegin)

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın