Görüş Bildir
Haberler
Demet Akalın'ın Canım Eniştemiz Okan Tarafından Çok Pis Aldatıldığı Klibi: Nasip Değilmiş

etiket Demet Akalın'ın Canım Eniştemiz Okan Tarafından Çok Pis Aldatıldığı Klibi: Nasip Değilmiş

Klip analizimiz hız kesmeden devam ediyor sevgili arkadaşlar. Sırada bir zamanlar dinlerken herkesin salya sümük olup kendinden bir şeyler bulduğu Nasip Değilmiş şarkısı var. Bu şarkı her ne kadar Özcan Deniz ile meşhur olsa da, Demet Akalın da kendi albümüne koyup güzel bir kliple taçlandırmıştır. Klipte yine canım eniştemiz Okan Kurt var. Buyrun bu dizi tadındaki klibimizi kendi yorumumuzla analiz etmeye...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet ve Okan, çok mükemmel evliliği olan bir çifttir. Şakaları ve komiklikleri seven çiftimizden Demet, banyoda makyaj yaparken gelen kocasına zorla highlighter sürmüş fakat bunun bir ton daha açığı olsa daha iyi gideceğini düşünmüştür.

Demet tam eniştemize eyeliner uygulamasına geçeceği sırada Okan'ın telefonu çalar. Telefonunu açmak için hamle yapan Okan, Demet'in kontratağı ile sarsılır. Telefonun ucundaki birey "Yenge, Okan akşam halı sahaya gelecek mi?" diye sormaktadır.

Karısının bu kıskançlığı, Okan'ı bir miktar çıldırtmıştır. Bu yüzden hemen bir müzayedeye gidip saat satın alarak rahatlamayı seçer. Adamı ne hale getirmişsin Demet, yazık ya!

Tam bu sırada "Siz de mi partiden sıkıldınız?" dercesine bakış atan bir diğer saat meraklısı ile göz göze gelir Okan. Allahım dünyada ne çok acı var...

Saat maat falan derken bu ikili ani bir yakınlaşma içerisine girer. Olaylar o kadar hızlı ilerlemiştir ki, Okan hışırtılı eşofmanlarını giyerek ilişkiyi 10 yıllık evlilik boyutuna taşımayı başarmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen az değilsin enişte, neyse... Demet ve Okan bi arkadaşlarının doğum gününe giderler. Okan orda bi Temel fıkrası anlatarak ortamı şenlendirir ama o fıkrayı masadaki herkes biliyomuş önceden.

Tam o sırada Okan'ın aşna fişnesi bi kız arkadaşıyla salata yemek için aynı mekana girer. Çünkü biliyorsunuz, İstanbul'da üç tane mekan var; ikisi kapalı olduğu için tüm Türkiye burada toplanmak zorunda kaldı.

Birazdan yaşanacak felaketlerin farkında olan Okan, ayrı ev açtığı sevgilisini dürtükleyerek eve gidip soğan ayıklamasını ister. Fakat artık çok geç; Demet gerilla taktiği için hazırlıklara başlamıştır.

Demet bu illegal ikilinin yanına gittiği sırada Okan "Yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı, 30 kamyon ince kum... Aaa hoş geldin hayatım" der.

O sırada çiftin çocukları henüz doğmadığı için Demet, Okan'ın suratına tükürttürecek bir çocuk bulamamıştır ama tükürükten beter etmiştir. Konuş kız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan'ın genişliği karşısında insan gerçekten hayret ediyor. Sanki karısı daha yeni kendisini hırpalamamış gibi sevgilisinin evine koşan Okan ve aşna fişnesi ne yapıyor biliyor musunuz? SESSİZ SİNEMA OYNUYORLAR!!! Püüüüü, bunun için miydi o kadar tantana?

Oyun saati biten okan "Bi dahakine Mekdanıs'a gideriz ehehehe" diye düşünerek aşırı lüks arabasına biner. Bu sırada aşırı lüks arabasını sürerken "Bakıyolar mı acaba?" diye kontrol edip havalara girmeyi de ihmal etmez.

Hamburgerdi, milkşeykti düşünürken kafası bir anda karışan Okan, karşıdan gelen kamyon ile felaket bir şekilde çarpışır. Ne vardı bu kadar düşünecek?

Acilen hastaneye kaldırılan Okan'ın kanında aşırı derecede jelibon tespit edilir. Doktor bu bilgiyi Demet'e verdiği anda kadıncağız orada yıkılıverir. Çünkü en son kendisiyle yediği yemek, dükkandan söyledikleri lahmacundur. Bariz bir şekilde aldatıldığından artık emin olmuştur...

Ya senin ne işin var orda acaba??? Hiçbir şey olmamış gibi gelen hanımefendiyi lütfen dışarı alabilir miyiz? Burda bir dram yaşanıyor şu an ve birazdan Demet seni yolacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canım eniştemin masum kaçamağı maalesef acı bir sonla biter. Kolunda gece uyurken Demet Akalın'ın gizlice kocasına yaptığı dövmeyi net olarak görebilirsiniz. Ona rağmen tutamadık küçük enişteyi...

Klibin tamamını izleyip kahrolmak isteyenleri şöyle alalım:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
77
56
27
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur

Yalnız Demet kocasına 'bak beni aldatırsan başına geleceklere karışmam' diye ayar vermekle kalmamış, bir de kocasını bu klipte oynatıp, öldürüp, morga bile k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Okan'ın kanında aşırı derecede jelibon tespit edilir. Ahhaha iyi olmuş bu çok güldüm.

neverlandmimari

jelibonahjagdl :D gerçekten harikaydı <3