Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba'ya Sürpriz Teklif

Demba Ba'ya Sürpriz Teklif

Batuhan
09.06.2015 - 10:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin’in Shangai Shenheu kulübü siyah-beyazlıların süper golcüsünü transfer etmekte kararlı.

Galatasaray’a gelmeden önce Drogba’nın da formasını giydiği Çin ekibi, kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken Beşiktaş teklifi 4 milyon Euro daha artırdı.

Demba Ba gitmek istemese de transfer yapabilmek için oyuncu satmak zorunda olan Beşiktaş teklife cumaya kadar yanıt verecek

Slaven Bilic ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocası için arayışlarını sürdüren Beşiktaş’a golcü Demba Ba için Çin’den süper teklif geldi. Daha önce dünyaca ünlü Fildişili yıldız Didier Drogba’nın G.Saray’a gelmeden önce formasını giydiği Shangai Shenheu, Senegalli süper golcüyü kadrosuna katabilmek için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

BU YIL KENDİNİ AŞTI

Bu sezon Beşiktaş’ta 47 resmi maçta 27 kez fileleri havalandırıp, 7 de asist yapan Demba Ba kariyer rekorunu kırarken Çinliler’in bu oyuncunun peşine bırakmaya hiç niyeti yok. Siyah-beyazlıların 6 milyon Euro bonservisle Chelsea’den kadrosuna kattığı Ba için önce 10 milyon Euro’luk teklifle kulübün kapısını çalan Shangai Shenheu daha sonra rakamı 12’ye ardından da 14 milyon Euro’ya kadar çıkardı.

FERNANDES’TEKİ HATA!

Katar'dan da ciddi teklifler alan Demba Ba ayrılmak istemezken daha önce 12 milyon Euro’ya satmadığı Manuel Ferdandes’le daha sonra para kazanamadan yollarını ayırmak zorunda kalan ve aynı hatayı tekrarlamak istemeyen Beşiktaş yönetimi cumaya kadar kararını bildirecek. Bu arada Finansal Fair-Play kapsamında UEFA ile imzalanan anlaşma gereği transfer yapabilmesi için oyuncu satmak zorunda olunması Demba Ba’nın satışına izin verilmesi ihtimalini de kuvvetlendiriyor.

Henrique de orada

Trabzonspor geçen sezon Paulo Henrique’yi 4 milyon Euro bonversis karşılığında Shangai’ya satarken, devre arasında yolların ayrıldığı Yunan stoper Avraam Papadopoulos da 285 bin Euro’ya yine Çin ekibine transfer olmuştu. Ayrıca Fransız Francis Gillot’nun çalıştırdığı takımda Kolombiyalı Giovanni Moreno ile uzun yıllar Premier Lig’de oynayan Avustralyalı orta saha Tim Cahill de forma giyiyor.

Vatan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0