Görüş Bildir
Haberler
Dell ve İntel İşbirliğiyle Dünyanın En İnce Tableti Üretildi

Dell ve İntel İşbirliğiyle Dünyanın En İnce Tableti Üretildi

Batuhan
15.09.2014 - 10:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknoloji devleri’nin ürettikleri cihazlara baktığımız da, incelik kısmına büyük önem verdiklerini görüyoruz. Ama öyle ki hemen hepsi, Dell ‘in ürettiği Dell Venue 8 7000 karşısında “kalın” kalıyorlar.

Şuan iPad mini hatta Samsung ‘un 6 mm kalınlığına sahip olan cihazı Galaxy Tab S ‘in den bile daha ince bir tabletten bahsediyoruz. Dell ‘e göre dünyanın en ince tableti Venue 8 7000 serisi. Cihaz 6 mm ‘lik bir kalınlığa sahip ve bu cihazı muazzam kılan özelliği ise Quad HD çözünürlük destekli OLED ekranına sahip olması.

Tabletten biraz bahsedersek, piksel başına 359 ppi gibi yüksek bir derinlik sağlıyor ve Apple ‘ın Retina Display ‘in 326dpi ‘lik kalitesini sollamayı başarıyor. Android ile benzenmiş olan bu cihaz, Intel’in RealSense “depth camera” özelliğini kullanarak, 2 boyutlu görüntüleri, 3 boyutlu şekilde algılamamıza olanak sunuyor.

Venue 8 7000 , Intel’in ürettiği Atom Z3500 işlemci üzerine kurulu ve 4G LTE bağlantısını tam anlamıyla destekliyor. Çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi gelmediği gibi kış sezonun da raflarda yerini alacağı bilgileri sızıyor.

Teknodel

Kaynak: http://www.teknodel.com/dell-venue-8-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0