Görüş Bildir
Haberler
Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir! Bir Dönem Yaşadıkları Maddi Sıkıntılarla Gündeme Bomba Gibi Düşen Ünlüler

Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir! Bir Dönem Yaşadıkları Maddi Sıkıntılarla Gündeme Bomba Gibi Düşen Ünlüler

Meltem
11.07.2019 - 10:47

Kusursuz bir hayatı var gibi geliyor ama Kıvanç Tatlıtuğ da zor zamanlar geçirmiş... 😢

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hadise

Hadise

Hadise, bir dönem Bodrum Yalıkavak'ta bir plaj işletmişti. Mülk sahipleri tarafından hakkında haciz işlemi başlatılan ve toplamda yaklaşık 2 milyon liralık borç nedeniyle davalık olan Hadise, ödeme taahhüdü verince haciz durdurulmuştu.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Bir iş insanı tarafından hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin liralık icra takibi başlatılan Sinan Akçıl, 7 günlük süreyi kaçırdığı için haciz işlemi uygulandı. Birlikte olduğu dönemde Ebru Şallı'dan 800 bin lira alıp geri ödeme yapmadığı iddia edilen Akçıl, şoförünün de '6 aydır maaş alamıyorum' şeklindeki ifadesiyle haber olmuştu.

Fulden Uras

Fulden Uras

125 bin liralık borcunu ödeyemediği ve icra takibinde yükümlülüklerini yerine getiremediği için Fulden Uras'ın Yeniköy'deki villasına haciz konulmuş ve bir milyon lira değer biçilmişti.

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Tiyatro sahnesi 'Baba Sahne'yi kurmak için varını yoğunu satan ve banka kredisi çeken Şevket Çoruh da zor günler geçirdi.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Alacaklı olduğunu iddia eden bir firma Ajda Pekkan'ın iş yerleri hakkında haciz işlemi başlatmış, ünlü sanatçı ise çeklerin muhasebeciden çalındığını, imza ve rakamların sonradan atıldığını savunarak, işlemlerin durdurulmasını istemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uğur Yücel

Uğur Yücel

Tüm samimiyetiyle güvendiği bir arkadaşı banka hesaplarını boşaltınca zor günler geçiren Uğur Yücel, tüm birikimini kaybetmiş ve 200 bin liralık borcunu ödeyemediği için icralık olmuştu.

Hande Yener

Hande Yener

Almanya'da bir konsere çıkmak için sözleşme yaptıktan sonra 7 bin euro ön ödeme alan Hande Yener, konsere çıkmayınca organizatörlerle mahkemelik olmuştu. Evine icra memurları gelince ödemeyi yapan ünlü şarkıcı, organizatörün sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmediği için konsere çıkmadığını belirtmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ, kardeşine ait olan 15 bin liralık borç nedeniyle haciz ihbarnamesiyle karşılaşmıştı. Borcu olmadığına dair tespit davası açan ünlü oyuncu zor günler geçirmişti.

Demet Akalın

Demet Akalın

Lüks villasına eşi Okan Kurt'un borçları yüzünden haciz gelen ve çocuğunun bilgisayarına kadar pek çok eşyasına el konulan Demet Akalın tek celsede borç batağındaki eşinden boşanmıştı. İkili sonrasında yeniden barışsa da maddi anlamda zor günler geçirmişlerdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
12
8
7
6
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vladimir

Ne zor hayatlar varmış gerçekten. Kendi derdimi unutturdun editör, eksik olma..

Seçil

ne çirkin bi içerik