Görüş Bildir
Haberler
Date Uygulamalarında Şansınızı Arttırmak İçin Deneyebileceğiniz 9 Yol

etiket Date Uygulamalarında Şansınızı Arttırmak İçin Deneyebileceğiniz 9 Yol

Radlands
01.12.2022 - 23:05 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 16:25

Date uygulamaları, dünyanın gördüğü en büyük buluşu! Profillere göz atıyor, beğendiğiniz birini buluyor ve sohbete başlıyorsunuz. Şansınız yaver giderse birbirinizi seviyor ve yeni bir aşk, romantizm ve tutkunun denizine yelken açıyorsunuz! Bu uygulamalarda şansınızı artıracak yöntemleri sizin için listeledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uygulamalarınızı akıllıca seçin.

Piyasada çok fazla date uygulaması var ve birbirlerinden farklı şekillerde çalışıyorlar. Sizin için hangisinin daha kullanışlı olacağını görmek için bir kısmını denemek ve içlerinden seçmek en iyisi olacaktır. Örnek olarak Bumble'da eşleşme olsa bile sadece kadınlar ilk mesajı atabilir. Bu özellik bir kadın için iyi görülürken bir erkek için görülmeyebilir.

2. Her şey profil fotoğrafınızla ilgili!

İlk mesajınızın içeriği, birinin ilgisini çekip çekmeyeceğiniz de önemli bir etken olsa da, mesajı açıp açmayacağını belirleyecek olan profil fotoğrafınızdır. Karşınızdaki kişi mesajı açıp açmamaya karar vermek için profil fotoğrafınıza hızlı bir bakış atacaktır bu nedenle profil fotoğrafınız sahip olduğunuz en iyi fotoğraf olmalıdır. Aktif bir sosyal hayatı olan rahat, eğlenceli bir insan olduğunuzu gösteren bir fotoğrafa ihtiyacınız var.

3. Kişiliğinizi gösteren fotoğraflar tercih edin.

Profilinize yalnızca bir fotoğraf eklemeyin, en iyi dönüşleri almak için çeşitli fotoğraflar yükleyin. Kendinizin çok yönlü bir versiyonunu gösterdiğinizden emin olun ve ailenizi, arkadaşlarınızı, hobilerinizi göstermeye çalışın.

4. İlgi çekici bir profil yaratmalısınız.

Samimi olduğu sürece  sürece profilinize hangi bilgileri yazdığınızın neredeyse hiç önemi yok. Samimiyeti göstermenin en iyi yolu, biyografinizi rahat, konuşma tarzında yazmaktır. Unutmayın bu bir CV değil; Kimse için seçmelere katılmıyorsunuz, bu yüzden etkilemeye çalışıyormuş gibi yazmayın.

5. Bilgi olarak dolgun bir profil yaratın.

Tüm profilinizi doldurup eksik bir kısım bırakmamanız çok önemlidir. Unutmayın ki, daha dolgun profiller diğer kullanıcılara daha fazla görünür ve bu nedenle eşleşme şansını artırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O ilk mesaj çok önemli!

Pekala, profilinizi düzenlediniz ve güzel fotoğraflar çektiniz, şimdi ilk mesajınızı göndermeye hazırsınız. İlk olarak, herkese yazdığınız standart bir mesajınız olmasın, mesajı hedeflerinize ve yazdığınız kişiye göre uyarlamanız daha iyidir.

7. Açık fikirli olun.

Birisi sizin onayladığınız işi yapmıyor ya da emin olmadığınız bir hobisi var diye hemen o kişilerden vazgeçmeyin. Farklı insanları tanımanın, onlar sayesinde ufkunuzu genişletebileceğiniz bir yol olduğunu düşünün. Kişisel gelişimin, uzun vadeli ilişkilerin yürümesini sağlayan en önemli özelliklerden biri olduğunu unutmayın.

8. Kendiniz olun.

Sosyal medyada bir başkası gibi davranmak çok kolaydır. Ancak doğru olan değildir çünkü insanlar siz başkası gibi davrandığınızda bunu yapay bulur. Eninde sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağını unutmamanız daha iyi olacaktır. İçten davranışlarınız karşı taraf için her zaman daha ilgi çekicidir.

9. Yeterince iyi eşleşme almıyorsanız, kriterlerinizi gevşetin.

Çok fazla kriterde boğulmak eşleşmelerinizi azaltabilir. Soru işaretleriniz olsa da birini tanımaya şans vermeniz hayatın sürprizlerine açık olduğunuz anlamına gelir. Risk alın ve deneyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın