Görüş Bildir
Haberler
Damak Tadın Hangi Ülkenin Mutfağına Benziyor?

etiket Damak Tadın Hangi Ülkenin Mutfağına Benziyor?

Ema
02.08.2023 - 20:00

Tercih ettiğin lezzetlere göre, damak zevkinin hangi ülke mutfağına daha yakın olduğuna bakıyoruz. Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sakatat yemekten hoşlanır mısın?

2. Birini seçmeni isteyelim... Et mi, tavuk mu, yoksa balık mı?

3. Yemekler arasında seçim yapan biri misin?

4. Ana lezzetlerden birini seç bakalım...

5. Yemeklerini daha çok evinde mi yaparsın, yoksa dışarıda mı yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya tuzla aran nasıl?

7. Sence bir yemekte sunum ne kadar önemli?

8. Son olarak, farklı lezzetleri birbirine karıştırmayı sever misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fransa!

Verdiğin cevaplara göre dünya mutfağında senin damak zevkini en iyi yansıtan mutfak, Fransız mutfağı! Dünya mutfakları arasında en 'stil sahibi' mutfaklardan biri olan Fransız mutfağı; çeşit çeşit peynirleri, sosları, lezzetli hamur işleri ve fine dining'in en iyi örneklerini sunan kendine has yemekleri ile tam senin damak zevkine uygun!

Meksika!

Verdiğin cevaplara göre dünya mutfağında senin damak zevkini en iyi yansıtan mutfak, Meksika mutfağı! Meksika mutfağı, dünyanın birçok yerinde acı ile özdeşleştirilse de aslında oldukça zengin lezzetlerin birleştiği, Türk mutfağını da belli açılardan andıran, kendine has bir mutfak. Birbirinden lezzetli nacho'ları, enchilada'ları, quesadilla'ları ve taco'ları, mısır, fasulye ve meyveleri merkezine alan çeşit çeşit yemekleri ile birbirinden çok farklı renklere sahip olan bu zengin mutfak, tam senin damak tadına uygun!

İtalya!

Verdiğin cevaplara göre dünya mutfağında senin damak zevkini en iyi yansıtan mutfak, İtalyan mutfağı! Dünyanın her tarafında bilinen ve sevilerek tüketilen İtalyan mutfağı, kendi evinde kolaylıkla pişirebileceğin makarna çeşitleri, lezzetli peynirleri ve tatlılarıyla dikkat çekiyor. Türlü makarnalar, hamur işleri, birbirinden çeşitli soslar ve kendine has et, tavuk ve balık yemekleriyle İtalyan mutfağı tam sana hitap ediyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
36
34
17
14
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faze Alt

Herkese Fransa çıkmış bana da Fransa çıktı. Ülke olarak damak zevkimiz bile aynı

Gizem Yenikler

Fransa! Verdiğin cevaplara göre dünya mutfağında senin damak zevkini en iyi yansıtan mutfak, Fransız mutfağı! Dünya mutfakları arasında en 'stil sahibi' mutf... Devamını Gör