Görüş Bildir
Haberler
Daha Uzun Görünmenizi Sağlayacak 5 Giyim Tüyosu

Daha Uzun Görünmenizi Sağlayacak 5 Giyim Tüyosu

ModaSor.com
18.08.2014 - 23:49 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 23:50

Zahmetsizce ve doğru kıyafet seçimiyle olduğunuzdan daha uzun görünmeniz mümkün. En iyi tüyoları bu haberimizde topladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maksi Elbise ve Etekler

1. Maksi Elbise ve Etekler

Resimde gördüğünüz Miroslava Duma örneğinde olduğu gibi, maksi elbise ve etekler ve altına diyeceğiniz yüksek topuklarla beraber boyunuzu ciddi anlamda uzun göstermeniz mümkün. Bakınız 1.50 lik kadın nasıl sırım gibi duruyor.

2. Mini Etek ve Elbiseler

2. Mini Etek ve Elbiseler

Yüksek topuklu ayakkabılarla kombinlendiğinde mini etekler bacaklarınıza daha fazla dikkat çekerek bacak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar. Bir önceki resimden örneğimiz Miroslava Duma'ya bakın, bu kadının 1.50 boyunda olduğuna kim inanır?

3. Tek Renk Kombini

3. Tek Renk Kombini

Alt üst takım veya birbirine yakın farklı renklerle tamamlayabileceğiniz bu kombinde amaç alt ve üst rengi aynı kullanarak bacaklarınızı ve üst kısmınızı daha uzun göstermek.

4. Yüksek Bel

4. Yüksek Bel

Yine Miroslava Duma ve yine illüzyon. Bu yaz çok trend olan yüksek bel etek ve pantolonları kullanarak siz de bu illüzyon efektini yaratabilirsiniz. daha inceyseniz kalem formunda etekler bu sezon çok moda, veya açılan modelleri de tercih edebilirsiniz.

5. Bel Üzerinde Kemer

5. Bel Üzerinde Kemer

İşte bacakları olduğundan uzun göstermek için bir illüzyon daha. Kemeri bel üzerinde kullandığınızda otomatik olarak kemer hizasının altından bacak boyunuz başlıyormuş izlenimi verirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın