Dağ 2'nin Yapımcısından, Türkiye'nin Terör Gerçeklerini Konu Alan Dizi: BÖRÜ
> Dağ 2'nin Yapımcısından, Türkiye'nin Terör Gerçeklerini Konu Alan Dizi: BÖRÜ
Büyük ses getiren Dağ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi Börü dizisi 28 Şubat'ta yayınlanmaya başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Dağ 2'nin TV'de ilk kez yayınlanmasından hemen önce, dizinin 4 dakikalık önizlemesi seyirciyle buluşturuldu.
Dizi ortalama 60 dakikalık 6 bölümden oluşacak ve finali beyaz perdede yayınlanacak.

Sinema filminin 2018 sonbaharında izleyiciyle buluşması öngörülüyor.
Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olayların ekrana yansımasını izleyeceğimiz Börü'de, Alper Çağlar'ın da "yalnız kurtlar" olarak betimlediği Polis Özel Harekat'ın öyküsü ele alınacak.

Dizide, 2014 baharında Türkiye'de sınırda artan düşmanlar ve içerideki tehlikelerin çoğalması sonucu, Türkiye Cumhuriyeti'nin karşı karşıya kaldığı tehditlerle BÖRÜ timinin mücadelesi konu alınıyor.

Ahu Türkpençe, Türk kadınının sahada bulunmasını ve başarısını yansıtıyor.
Alper Çağlar'a göre, en solcu insan da, en sağcı insan da, en dindar kişi de, en agnostik birey de BÖRÜ'de kendine dair izler bulacak.

Dizide Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruoğlu, Mesut Akusta, Murat Arkın, Ozan Ağaç, Bedii Akın ve Armağan Oğuz yer alıyor.

Yorum Yazın
Hele şükür kadın asker göreceğiz. Söz, Savaşçı vb. bu sözde muhteşem, vatanseverlik abidesi dizilerde kadınların tek rolü sevgililerini beklemek ya da saçma ... Devamını Gör
milliyetçilik pompalayan dizilerden memnun değilim çünkü popüler kültür ürünü niteliği taşıyor gerçek fikir ideoloji anlamında bir değerleri yok ki hükümet ... Devamını Gör
sakarya fıratta da terörist kadına aşık olan asker vardı maalesef
Ben de diyorum neden teknik olarak diğerlerinden daha üst seviyede... Meğer süresi ve bölüm sayısında gizliymiş.