Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır'dan Demirören'e Ziyaret

Cüneyt Çakır'dan Demirören'e Ziyaret

Enver K.
22.06.2015 - 18:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Juventus ile Barcelona arasında 6 Haziran'da Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde görev alan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Federasyonun internet sitesinden yer alan bilgiye göre, TFF'nin Beylerbeyi'ndeki tesislerinde gerçekleşen ziyarette Çakır'ın yanı sıra Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek ve Mustafa Emre Eyisoy, Türk hakemliğine yaptığı katkılar ve UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde kendilerine verdiği destekten ötürü Demirören'e teşekkürlerini sundu.

Demirören ise Çakır ve ekibini, UEFA Şampiyonlar Ligi finalindeki yönetimlerinden dolayı tekrardan kutladı. Ayrıca Demirören, hem Çakır ve ekibinin hem de Türk hakemliğinin uluslararası arenada başarılarının artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu ve bunun sağlanması için de gerekli desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyarette TFF Başkan Vekilleri Servet Yardımcı ve Arif Koşar ile yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Mustafa Beyazlı'nın yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu da yer aldı.

Ziyaretin sonunda Çakır, ekibiyle imzaladığı final maçının formasını Demirören'e takdim etti.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın