Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1993'te Açılan Havalimanını Sahiplendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1993'te Açılan Havalimanını Sahiplendi

Kübra Köklü
24.12.2022 - 22:25 Son Güncelleme: 25.12.2022 - 00:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Havalimanı mı vardı Erzurum’da? Ama şimdi var' sözlerine karşılık veren İYİ Partili Naci Cinisli, 'AKP öncesi Erzurum’da havaalanı yokmuş meğerse' dedi. Erzurum Havalimanı, 1993'te sivil uçuşlara açılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Erzurum’u ne sanıyorlar, merak ediyorum'

'Erzurum’u ne sanıyorlar, merak ediyorum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanErzurum yeni miting alanında, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, 'Erzurum değişiyor. Havalimanı mı vardı Erzurum’da? Ama şimdi var' iddiasında bulundu.

Erdoğan, havalimanını kendilerinin açtığını iddia etse de 1966'da askeri tesis olarak açılan Erzurum Havalimanı, 1993 yılında uluslararası tarifesiz seferlere açılmıştı.

İYİ Partili Naci Cinisli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum havalimanını kendilerinin açtığına yönelik sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, 'AKP öncesi Erzurum’da havaalanı yokmuş meğerse. Aziz hemşehrilerime bir de ben sorayım; #Erzurum‘da AKP öncesi havaalanı var mıydı? Erzurum’u ne sanıyorlar, merak ediyorum...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
43
24
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Tamam seni seçenler hep mal önlerine attığın her otu yiyorlar, biraz da salladığın yalanları yutmayan kesimi düşün, herkesi kendi seçmenin gibi mal mı sanıyon

cool adam

e zaten malum parti öncesi ülke taş devrindeydi 🙄

Muhammed Göktaş

Milleti aptal ise kandırması da bi o kadar kolay. Adam türklüğü biz bulduk dese bile kabul edecek çoğunluk var