Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet Dava Açtı, Tanju Özcan Tepki Gösterdi! "Ulan Sarıklı, Hani Şeyhtin, Niye Savcıya Koşuyorsun?"

etiket Cübbeli Ahmet Dava Açtı, Tanju Özcan Tepki Gösterdi! "Ulan Sarıklı, Hani Şeyhtin, Niye Savcıya Koşuyorsun?"

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kendisine 'Sarıklı, cübbeli zibidi' diyen Tanju Özcan'a dava açtı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özcan, kendisini 'şeyh' olarak tanıtan Cübbeli'ye sosyal medya hesabından "Ulan sarıklı, hani şeyhtin, niye savcıya koşuyorsun?” diyerek tepki gösterdi.

Özcan, kendisini 'şeyh' olarak tanıtan Cübbeli'ye sosyal medya hesabından "Ulan sarıklı, hani şeyhtin, niye savcıya koşuyorsun?” diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde tartışma konusu olan Cübbeli Ahmet'in “Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz, reddediyoruz” ifadelerini alıntılayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şu sarıklı, cübbeli zibidinin paylaşımlarını Türkiye’de hiçbir savcı görmüyor mu? Vaazlarında Atatürk’e, Cumhuriyet kahramanlarına dil uzatan, açık açık şeriat propagandası yapan bu meczuba, bağımsız olduğuna inanmak istediğimiz yargı dur demelidir” diyerek tepki göstermişti.

Ünlü, Özcan'ın ifadeleri üzerine dava açtığını duyurdu.

Kendisine dava açıldığını öğrenen Tanju Özcan“Ulan sarıklı, ulan cübbeli. Suç duyurusunda bulunmuşsun. Ne oldu sıkışınca laik Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine mi sığındın? Sizi gidi Allah ile kul arasına girmeye çalışan dinsizler. Hani şeyhtin, niye savcıya koşuyorsun? Niye Allah’tan benim belamı dilemiyorsun? Çünkü siz, yüce Allah’ı ve onun kitabını sadece kendi kişisel emelleriniz ve çıkarlarınız için kullandınız. Sizi adam yerine koyanların yüzüne tükürüyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
68
32
10
8
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Biz şeriatçıyız demokrasiye inanmıyoruz deyip içten içe Cumhuriyet'e düşman olanlar sıkışınca Cumhuriyet savcılarına koşmuş, ay kıyamamm. Bizim bir şey yapma... Devamını Gör

Uğur Balaban

Mahmut Ustaosmanoğlu mu? Ölenin arkasından konuşmak doğru olmaz. Sadece hakkında şunu söylemeliyim: Dünyanın en etkili 500 Müslümanı listesinde 34. sırada ye... Devamını Gör

Motoki

Keşke ce-he-pe başına Mansur bey ya da Ekrem bey gelebilse, Tanju beyde onların yardımcısı olsa. Hayal etmesi bile ne güzel bir kadro =)

Pasif Kullanıcı

Hahaha 😁 seviliyorsun Tanju başkanım, bunlar bu dilden anlar