Görüş Bildir
Haberler
Çocuk İstismarından Tutuklanan Fatih Nurullah Devlet Protokolünde Ağırlanmış

etiket Çocuk İstismarından Tutuklanan Fatih Nurullah Devlet Protokolünde Ağırlanmış

Çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklanan Uşakki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın açılış töreninde bakanlarla birlikte protokolde yer aldığı ve çok sayıda AKP'li isimle fotoğrafları olduğu ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki dergahta müridinin 12 yaşındaki kızına istismarda bulunduğu ortaya çıkan Uşakki tarikatı lideri Fatih Nurullah çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Asıl adı Eyüp Fatih Şağban olan sözde şeyhin, mağdur kızın babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde istismarı kabul ettiği tespit edildi.

Çocuk istismarından tutuklanmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan Fatih Nurullah'ın, AKP'nin önde gelen pek çok ismiyle birlikte fotoğraf verdiği ve devlet protokolünde ağırlandığı ortaya çıktı.

Emrullah İşler ve Yalçın Akdoğan'ın arasında

Emrullah İşler ve Yalçın Akdoğan'ın arasında

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, 2015 yılında Ankara’da Hacı Bayram Camisi Çevre Düzenlemesi ve Kitapçılar Çarşısı açılış törenine katılan Fatih Nurullah’ın AKP’li bakanlarla protokolde yer aldığı görülüyor. 

Nurullah eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve dönemin Devlet Bakanı Yalçın Akdoğan’ın arasında oturmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nurullah aynı açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kurdele kesenler arasında yer almıştı 👇

Nurullah aynı açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kurdele kesenler arasında yer almıştı 👇

Fatih Nurullah en solda

Özhaseki ziyaret etmiş 🎥

Fatih Nurullah 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi yaptığı ve sosyal medyada paylaşılan bir konuşmasında, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin de aralarında olduğu çok sayıda AKP'li belediye başkan adayının kendilerini ziyaret ettiğini anlatmıştı.

Fatih Nurullah'ın AKP'li belediye başkanlarıyla olan teması bununla da sınırlı değil. Nurullah, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı’na atanan eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile de samimi pozlar vermişti.

İşte o kareler 👇

İşte o kareler 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
99
30
12
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Ampülün ışığına sadece böcekler toplanır....

Deneri

Ses kaydını dinlerseniz çok etkilenirsiniz. Şeyh, kızın babasına diyor ki ''bekaretini bozmadım öptüm al diyorsan alayım ama çocuğun yaşı ufak annesi al bu k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

dkika 12:50 bu efendimizin sünnetidir sen anlarsın ama dışardaki adam anlamaz da diyor. bunların iğrençliğini anlattığında ayetine hadisine değilde bunları y... Devamını Gör

k4dir

ağırlansa nolur ağırlanmasa nolur. devletin cumhurbaşkanının terörist ilan edilen fetullah gülen ile boy boy resimleri varda ne oldu.. kendine biat etmeyenle... Devamını Gör