Görüş Bildir
Haberler
CNN Türk'ün 'Öznesiz' Çeşme Haberi Sosyal Medyanın Gündeminde

etiket CNN Türk'ün 'Öznesiz' Çeşme Haberi Sosyal Medyanın Gündeminde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin restore çalışmasının ardından tarihi 3. Ahmet Çeşmesi yeniden hizmet vermeye başladı. CNN Türk bu gelişmeyi haberleştirdi. Ancak haberde hizmeti sağlayan kurumun, yani İBB'nin adı geçmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi son dönemde İstanbul'un su akmayan tarihi çeşmelerini kullanılır hale getiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da dün bu gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Tarihi çeşmelerden çeyrek asır sonra yeniden su akmaya başladığını belirten İmamoğlu 'Başta şehrimizin tarihi ve kültürel olarak sembol yapılarından olan 3. Ahmet Çeşmesi olmak üzere çeşmelerimizden artık su akıyor. Tüm tarihi çeşmeleri koruyup kullanılır hale getireceğiz' dedi.

İmamoğlu bu mesajını bir video ile paylaştı. Videoda İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat 3. Ahmet Çeşmesi'nin tarihine dair bilgi veriyor.

İmamoğlu'nun paylaştığı video 🎥

Topkapı Sarayı ile Ayasofya arasında yer alan 3. Ahmet çeşmesinden yeniden su akmaya başlaması CNN Türk kanalı tarafından haberleştirildi. Fakat haberde çeşmeyi restore edip hizmete açan İBB'nin adı anılmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o haber 🎥

Haberin videosunu paylaşan İBB Sözcüsü Murat Ongun "Peki kim yaptı" diyerek CNN Türk'e tepki gösterdi👇

Haberin videosunu paylaşan İBB Sözcüsü Murat Ongun "Peki kim yaptı" diyerek CNN Türk'e tepki gösterdi👇

CNN Türk'ün haberine sosyal medyadan tepkiler geldi 📌

CNN Türk'ün haberine sosyal medyadan tepkiler geldi 📌
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
77
52
11
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Yarın çeşmeleri kırıp fotoğraflarını servis ederler o zaman İBB nin sorumluluğunda olan tarihi çeşmeler görmezden gelindi diyerek haberini yaparsınız.

Bozkurt

AKPutperestlerin "Ekrem İmamoğlu ne yaptı?" diye sorup devamında şebeklik yapmalarının sebeplerinden birisi de bu. Satılmış medyaları takip ettiklerinden ya ... Devamını Gör

Bak şimdi fox da izledim Mansur yavaş borçlanma isteği reddedildiği ve devlet destek vermediği için işçi çıkaracakmış. 2 gün sonra görürsünüz "yavaş işçiler... Devamını Gör