Görüş Bildir
Haberler
Cinsellikle Arasına "Evlenmeden Önce Asla!" Çizgisi Çekip Sözünün Arkasında Duran 13 Ünlü

etiket Cinsellikle Arasına "Evlenmeden Önce Asla!" Çizgisi Çekip Sözünün Arkasında Duran 13 Ünlü

1. Adriana Lima

1. Adriana Lima

Dünyanın belki de en seksi ve güzel kadınının bu listede olması sizi şaşırtmış olabilir. Ancak Lima, 27 yaşında Marko Jaric ile evlenene kadar cinsellikle arasına mesafe koymayı başarmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kevin Jonas

2. Kevin Jonas

Çoğunuz onu Disney zamanlarından hatırlarsınız. İşte bu evlenmeden önce asla mevzusu da o günlerden kalma bir şey. Zira Kevin, kardeşleri Nick ve Joe ile birlikte evlenmeden önce asla seks yapmayacaklarına dair bir söz vermişlerdi. Ne var ki, lafının arkasında durmayı başaran da, sadece kendisi oldu. Ta ki 22 yaşına, yani eşi Danielle ile evlendiği zamana kadar.

3. Carrie Underwood

3. Carrie Underwood

25 yaşındayken Kanadalı bir hokey oyuncusu olan Mike Fisher ile evlenen Carrie Underwood da, sözünün arkasında durmayı başarabilen isimlerden...

4. Julianne Hough

4. Julianne Hough

Julianne Hough, bir röportajında neden evlenmeden önce ilişki yaşamaya sıcak bakmadığı hakkında şöyle bir yorum yapmış: 

- Kimseye bunun sonuçlarıyla ilgili vaaz vermeye çalışacak değilim. Ama bana göre evlilik öncesi ilişkiye 'hayır' demeniz, enine boyuna düşündüğünüzde en doğru karar olacaktır.

5. Tim Tebow

5. Tim Tebow

Onun kadar ünlü bir NFL oyuncusunun, halen evleneceği kadını beklemesi, pek alışılageldik bir durum değil. Ne var ki bu durum gerçeğin ta kendisi. Ancak Tebow'un kariyeri hızlı bir düşüş trendine girmiş görünüyor. Hayranlarının büyük bölümü ise, bu düşüşü onun halen biriyle birlikte olmamasına bağlıyor.

6. Ali Landry

6. Ali Landry

İlk eşiyle dünya evine kadar, o da kimseyle birlikte olmadığını söyleyen ünlülerimizden. Fakat işin tuhaf yönü, ilk eşinden boşandıktan sonra aynı prensibi ikinci eşi için de uygulaması. Zira onunla da evleninceye kadar birlikte olmamış Ali Landry..

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jessica Simpson

7. Jessica Simpson

Kariyerinin ilk yıllarında onu birçok seksi karakteri başarıyla canlandırırken izlemiştik. Ancak Simpson da, 23 yaşında Nick Lachey ile evleninceye kadar, 'evlenmeden önce asla' diyen ünlülerimizden biriymiş.

8. Sean Lowe

8. Sean Lowe

30 yaşına kadar beklemeyi başararak, 'sabır taşı' yakıştırmalarına konu olmuş bir isim Sean Lowe. Bu arada geçtiğimiz yıl evlendiği bilgisini de paylaşalım. Magazin basınında çıkan haberlere göre, çiftin düğün geceleri tam bir olaymış. Ve o günden beri harika bir uyum sergiliyorlarmış.

9. Hilary Duff

9. Hilary Duff

Hilary Duff evlenmeden önce biriyle ilişkiye girmeme kararı yüzünden, resmen mobbing'e maruz kalmış bir isim. Zira bir dönem neredeyse tüm Hollywood ahalisi onunla uğraşıyordu. Amma velakin o kararından, ta ki hayallerini süsleyen adamla tanışıp evleninceye kadar dönmemeyi başardı.

10. Lisa Kudrow

10. Lisa Kudrow

'Friends' dizisinde canlandırdığı karakteri hatırlayanlar belki biraz şaşırabilir ama Lisa Kudrow, Michael Stern ile evleninceye kadar, beklemeyi uygun görmüş. Bu arada Kudrow'un 31 yaşında evlendiğini de söyleyelim...

11. Tina Fey

11. Tina Fey

Tina Fey, asla cinsel hayatıyla ilgili bilgi paylaşmayı seven ünlülerden biri olmadı. Fakat bir keresinde, 24 yaşında eşiyle evlenene kadar, kimseyle birlikte olmadığının altını kalınca çizmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Celine Dion

12. Celine Dion

O da tıpkı Tina Fey gibi bu konulardaki ketumluğuyla bilinen bir isim. Ne var ki eşi René Angélil ile tanışana kadar cinsel bir deneyimi olmadığını da kendisi ifade etmişti.

13. Mariah Carey

13. Mariah Carey

İşte bu listede adını görmeyi hiç beklemediğimiz bir isim daha. Ancak ünlü sanatçı, Nick Cannon ile tanışıp evlenmeye karar verene kadar, cinsellikle arasına her seferinde kalın bir çizgi çekmeyi başarmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3002
683
419
197
191
139
28