Görüş Bildir
Haberler
Cinsel ilişki Sırasında En Çok Kurduğun Cümleyi Söylüyoruz!

etiket Cinsel ilişki Sırasında En Çok Kurduğun Cümleyi Söylüyoruz!

nida
08.09.2021 - 23:45

Her insan kendini ve partnerini yatakta mutlu etmek ister. Seks sırasında konuşmanın daha da heyecan ve tutku kattığını hepimiz biliyoruz. Peki, senin cümlen hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. En çok nerden öpmeyi seversin?

3. Karşı cinste hangi tarz kokular seni etkiler?

4. Peki, akşam için özel planlar yapar mısın?

5. Fantezi kıyafet kullanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, uzun ilişkilerden mi hoşlanırsın yoksa kısa mı?

7. Son olarak, seks sırasında konuşmayı sever misin?

'Seni İstiyorum'

Seks sırasında konuşmaya ve konuşulmasına bayılıyorsun. Konuşmak ve iletişim kurmak seni heyecanlandırıyor. Akşam için kafanda dönen planlar olabilir. Partnerinle birlikte olduğunda ilk cümlen 'seni istiyorum' olmalı!

'Devam Et, Çok İyisin'

Karşı tarafı nasıl harekete geçireceğini biliyorsun, ona duymak istediği şeyleri söylüyorsun. Sana hayran olmamak elde değil. Ne istediğini de çok iyi biliyorsun. Senin cümlen kesinlikle 'Devam et, çok iyisin' olmalı!

'Seni Özledim'

Seks sırasında konuşup konuşmamak ruh haline göre değişiyor. Bazen tutkulu bir birliktelik yaşarken bazen de duygusal olmasını istiyorsun. Karşındaki kişi ile bağ kurmak senin için önemli. Özlem duygusu seni harekete geçiriyor! Birliktelik esnasında söyleyeceğin duygusal ama çekici cümleler işine yarayabilir.

'Bana Ne İstediğini Söyle'

Yatakta bazı kişiler utangaçtır. Karşı tarafın sana ne istediğini sorması daha rahat ve şehvetli bir ilişki yaratacaktır. Hem bu cümle partnerini düşündüğünü ve istediklerine önem verdiğini de gösterir...Sen de ne istediğini ve karşı tarafı nasıl mutlu edeceğini biliyorsun! 'Bana ne istediğini söyle' tam senin ifade tarzın.

'İstediğini Yapmakta Özgürsün'

Bu sihirli cümle kaşı tarafın aklını başından alıyor! Kendini karşı tarafa bıraktığını hissettiren bu cümlenin heyecanlandırdığı kesin. Sen de partnerinle seks hayatına renk katmayı biliyor, yeri geldiğinde bu cümleyi çok iyi kullanıyorsun! Ama tabii bu karşılıklı rıza olduğu sürece güzel. O yüzden aranızda güvenli kelimeler belirlemeyi unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
20
18
17
7
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rıza R Akın

hayır bilemediniz ben hep imam hatipler kapatılsın derim usulca

cansu ersan

Seni özledim

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

'Seni İstiyorum' Seks sırasında konuşmaya ve konuşulmasına bayılıyorsun. Konuşmak ve iletişim kurmak seni heyecanlandırıyor. Akşam için kafanda dönen planlar... Devamını Gör