Görüş Bildir
Haberler
Cildinizin Sonsuza Kadar Sağlıklı ve Genç Kalmasına Yardımcı Olan %100 Doğal 12 Ürün

etiket Cildinizin Sonsuza Kadar Sağlıklı ve Genç Kalmasına Yardımcı Olan %100 Doğal 12 Ürün

Rinascita
12.06.2017 - 01:26

Bright Side'ın gençleşmek ve genç kalmak isteyenler için hazırladığı 12 güzellik ürününü sizler için derledik. Sonucun tadını çıkarın! 👊👏

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-gir...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Domates

1. Domates

Domates dilimlerinden yapılan doğal bir maske yorulmuş, matlaşmış ve stresli cildinizde mucizeler yaratabilir. 

Yumuşak, nemli ve daha genç görünen bir cilt elde etmek için dilimlediğiniz domatesleri haftada bir kere 20 dakika boyunca uygulayın. Eğer cildinizde iltihaplar var ise, domates suyu ile yüzünüzü ovalayın. Cilt tonunuzu iyileştirmek için ise, domates posası ile zeytinyağı karışımından doğal bir maske yapıp cildinize uygulayın.

2. Patates

2. Patates

Daha genç bir cildin en güzel ilacı patatestir arkadaş! Aydınlatıcı olarak kullanılabilir olmasının yanı sıra, kırışıklık karşıtı etkisi de bulunuyor. 

Patates maskesini her gün 15 dakika boyunca uygulayın. Çiğ patates posası veya patates suyu kullanabilirsiniz. Cilt esnekliği ve temiz bir yüz hatları için, patates maskenize biraz da limon suyu eklemeyi deneyebilirsiniz.

3. Limon

3. Limon

Cildinizi beyazlatmanızın ve yaşlılık lekelerinden, akne etkilerinden kurtulmanızın yoludur limon. Cildinizin pürüzsüzleşmesini sağlar ve daha parlak, daha iyi bir görünüm elde edersiniz. 

Limonu cilt tonunuz için losyon şeklinde kullanın ve her gün cildinize sürerek ovalayın.

4. Aloe Vera

4. Aloe Vera

Aloe vera suyunu veya yapraklarının posasını her gün kullanın ve cildinizde meydana gelen değişimi kendi gözlerinizle görün. Aloe vera maskeleri cildinize canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda cilt lekelerinin, akne yaralarının hatta ve hatta küçük yanıkların ortadan kalkmasına yardımcı olur. Aloe vera suyunu cilt tonunu ayarlayıcı losyon olarak kullanın ve her gün cildinize uygulayın. Posayı ise haftada bir kez, 10 dakikalık süreç boyunca maske olarak uygulayın.

5. Salatalık

5. Salatalık

Salatalık, akne tedavisinin en etkili destekleyicisidir. Aynı zamanda cildinizin gençleşmesini ve canlılığını kazanmasını sağlar. 

Salatalığı kesin ve haftada birkaç kez 15 dakika boyunca halka şeklindeki bu dilimleri cildinize uygulayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kabartma Tozu

6. Kabartma Tozu

Kabartma tozu cildi canlandırır ve arındırır. Bunun yanı sıra cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Kabartma tozunu direkt uygulamak çok da iyi değildir. Kabartma tozu ile zeytinyağını eşit miktarda karıştırın ve haftada bir bu karışımı temizleyici olarak kullanın. Maske yapmak için, bir çay kaşığı kabartma tozunu ve 1 çay kaşığı yoğurdu karıştırın. Bu maskeyi 10 dakika boyunca cildinize uygulayın. Cildinizin nasıl da sıkılaştığını ve pürüzsüzleştiğini göreceksiniz.

7. Bal

7. Bal

Bal, şimdiye kadarki en iyi nemlendiricilerden biri olarak biliniyor. Mineral ve diğer organik elementler bakımından zengin olduğu için bal, hücre yenilenmesi sürecini hızlandırır ve cildi gençleştirir. Eğer düzenli bir şekilde kullanılırsa, kırışıklıkları azaltır. Fakat unutmayın, eğer alerjileriniz var ise bal bir opsiyon değildir. 

Balı yalnızca yüzünüze ve boyun bölgenize uygulayın. 20 dakika sonra ılık su ile durulayın. Yaşlanma karşıtı maske yapmak için, balı ve tarçını eşit miktarda kullanın.

8. Hindistan Cevizi Yağı

8. Hindistan Cevizi Yağı

Damıtılmamış hindistan cevizi yağı cildi besler, nemlendirir ve sıkılaştırır. Pul pul olmaya başlayan ölü deriyi ortadan kaldırır, yumuşak ve pürüzsüz bir hale getirir. Bu organik tedavi, neredeyse hemen gözle görülür sonuçlar doğurmaya başlar, cildinize ferah ve genç bir görünüm kazandırır. Hindistan cevizi yağını cildinize ince bir katman halinde uygulayın ve 5 dakika sonra peçete yardımıyla temizleyin.

9. Zeytinyağı

9. Zeytinyağı

Zeytinyağı, cildi sağlıklı ve genç tutmanın şüphesiz en etkili yollarından biridir. Bir damla zeytinyağı, birçok doğal ev yapımı güzellik ürünüyle kullanılabilir. Kırışıklık karşıtı etkisi vardır, nemlendirir ve cilde kadifemsi bir yumuşaklık kazandırır. Zeytinyağı herhangi bir alerjiye neden olmaz.

Cilt losyonlarının yerine, sabahları ve akşamları birkaç damla zeytinyağı kullanın. Zeytinyağının ince bir tabakası, kırışıklık kremi yerine göz altlarına uygulanabilir. Düzenli olarak kullandığınız yüz maskesine veya kreme birkaç damla zeytinyağı eklemeyi deneyebilirsiniz.

10. E Vitamini

10. E Vitamini

Birçoğumuzun son zamanlarda mutlaka kullandığı E vitaminlerinin aynı zamanda güzellik ürünü olarak kullanılabildiğini biliyor muydunuz? E vitamini cildin yenilenme sürecine destek olur, cilt tonunu düzenler, yüz hatlarını sıkılaştırır ve kırışıklıkları azaltır. E vitaminini, yüz bakım ürünlerine bir miktar ekleyerek kullanabilirsiniz. Yüz bakım kreminizle veya dudaklarınız için kullandığınız nemlendiriciler ile kullanmayı deneyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kuşburnu Yağı

11. Kuşburnu Yağı

Kuşburnu yağı, adeta bir gençlik iksiri! Eğer düzenli bir şekilde kullanılırsa, gözlerinizin altındaki kırışıklıkların ve yüzünüzdeki diğer yaşlanma belirtilerinin ortadan kalkmasına yardımcı olur. 

Cilt temizleyici losyonlar yerine, yüzünüzü kuşburnu yağı ile temizleyin. Bunun yanı sıra kullandığınız kreme veya cilt maskenize de birkaç damla kuşburnu yağı eklemeyi deneyebilirsiniz.

12. Şeker

12. Şeker

Şeker her zaman el altında olan ve bunun yanı sıra fazlasıyla da doğal olan bir cilt bakım ürünüdür. Yüzünüzün temizlenmesine ve cildinizin beslenmesine yardımcı olur. Şeker ölü deri hücrelerini etkili bir şekilde ortadan kaldırır, cildinizi yumuşatır, pürüzsüzleştirir ve parlaklaştırır. 

Haftada bir yüzünüzü nemlendirin ve bir miktar şeker ile cildinizi ovun. Bebekler gibi yumuşacık bir cildin tadını çıkarın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
115
42
40
38
37
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Yazıcı

Gerçekten bu kadar doğal mucizeler varken gidip de o kremlere maskelere para vermek akıl kârı mı bilemiyorum

Durden

Göz çevresindeki kararmaya ne iyi gelir ? ortalıkta müptezel gibi dolaşmaktan bıktım

Pasif Kullanıcı

Hıyar

piramit

karbonat maskesi güzel oluyor