Görüş Bildir
Haberler
Çiftlerin En Ama En Sinir Bozan 5 Huyu

Çiftlerin En Ama En Sinir Bozan 5 Huyu

Sevgililer günü, sevgililik çok güzel hey hoy höy falan filan. Aslında öyle değil. Sevgili sevgililer, bazen o kadar çirkin oluyorsunuz ki, kusmak istiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendilerini tek bir kişi zannetmeleri

1. Kendilerini tek bir kişi zannetmeleri

Arkadaşlar bakın, gerçekten farklı yemekler sipariş edebilirsiniz, farklı TV programları ya da filmler izleyebilirsiniz, hatta ve hatta kendinize ait ayrı sosyal hayatlarınız bile olabilir. Lütfen biz bir elmanın iki yarısıyız triplerini bırakalım, geçelim bunları artık.

2. Topluluk içinde kavga etmeleri

Bu çiftler en ufak bir anlaşmazlıkta kavga etmeye, tartışmaya başlarlar. Genellikle kız saçma bir sebepten ötürü surat yapar, erkek de durumu toparlayamaz. Etrafındakilerin de keyfini kaçırmaktan hiç gocunmaz bu çiftimiz.

3. Sürekli yan yana oturmak zorunda olmaları

3. Sürekli yan yana oturmak zorunda olmaları

Valla bakın, yemin ediyorum, bir yemeklik birbirinizden ayrı otursanız, vücutlarınız arasındaki mesafe 20 cm'yi geçse birşey olmuyor. Hiç bir değişiklik olmadan hayatınıza devam edebileceksiniz, söz! Usandık sizi yan yana denk getirmek için masalarda sandalye kapmaca oynamaktan!

4. Kavgadan da beter, mıçmıç durumu

4. Kavgadan da beter, mıçmıç durumu

Bu tarz sevgililer 2 dakikada bir öpüşmezlerse, koklaşmazlarsa, elleşmezlerse ölceklerini zannederler. Sürekli bir interaksiyon, sürekli bir aşkım bebeğim canım.. vıcık vıcık. İğrenç!

5. Kendi aralarındaki konuşma tarzı

Sizinle normal insan gibi konuşan arkadaş, sevgilisiyle birlikteyken bambaşka birine dönüşüyorsa sıkıntı var. Ses tonundaki değişmeler, bebeksi konuşmalar, sadece kendilerinin anlayabildiği şifreli sözcükler, garip lakaplar. Daha fazla yazamayacağım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatih çetin

listeyi hazırlayan kişi ellerine sağlık :D

eda soylu

aynen darlıyorlarr:)

Cemil Uzun

En yakın zamanda sevgili bulmanız dileğiyle. Bunlar hep boş laflar biliyorsunuz :)