Görüş Bildir
Haberler
Chrome'un İOS Sürümü Materyal Tasarıma Geçiş Yaptı

Chrome'un İOS Sürümü Materyal Tasarıma Geçiş Yaptı

Batuhan
21.01.2015 - 11:06

Google’ın sevilen internet tarayıcısı Chrome ‘un iOS sürümüne yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle arayüzü tamamen değişen uygulama ayrıca yeni özelliklere de kavuştu.

Lollipop ile Android dünyasına giriş yapan materyal tasarım anlayışını iOS’e taşıyan Chrome, yenilenmiş arayüzüyle çok daha kolay bir kullanım sunuyor. Yüksek çözünürlük sunan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için optimize edilen arayüz, göze de oldukça hoş görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arayüzde yapılan bu geliştirmenin yanı sıra Safari’de halihazırda kullanılan Handoff özelliği de Chrome’a eklendi. Bu özellik sayesinde Chrome’da açılan web sitesini Mac’te incelemeye devam etmek mümkün. Özelliği kullanabilmek için Chrome’un Mac’te varsayılan tarayıcı olarak belirlenmesi de gerekmiyor.

iOS üzerinde varsayılan internet tarayıcısı uygulamasını değiştirmek mümkün olmadığından dolayı Handoff özelliğinin kullanımının zor olduğunu da söylemek gerek. Zira herhangi bir bağlantıya tıklandığında veya uygulama içerisinden bir adrese yönlendirildiğinde, sistem bu işlemi Safari üzerinden gerçekleştirmeye devam ediyor.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/chromeun-ios-su...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0