Görüş Bildir
Haberler
CHP'nin Seçim Çadırına Saldırı: Bir Kişi Darp Edildi, Elektronik Eşyalar Parçalandı

etiket CHP'nin Seçim Çadırına Saldırı: Bir Kişi Darp Edildi, Elektronik Eşyalar Parçalandı

Yasin Arslan
30.05.2019 - 23:44 Son Güncelleme: 31.05.2019 - 08:51

CHP’nin Büyükçekmece sahilinde bulunan seçim standı kimliği henüz belirlenemeyen bir grup tarafından peş peşe iki saldırıya uğradı. Saldırganlar önce CHP’li bir genci darp etti sonra da seçim çadırını parçaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinin haberine göre, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri için CHP'nin Büyükçekmece sahilinde açtığı seçim standa 2 ayrı saldırı düzenlendi. Bugün saat 16.00 sularında bir grup saldırgan “Hepiniz teröristsiniz” diye bağırarak stantta bulunan CHP'li kadınları sözlü taciz etti.

CHP'li gençlerden D.E’nin duruma tepki göstermesi üzerine saldırganlar genci darp etti.

CHP'li gençlerden D.E’nin duruma tepki göstermesi üzerine saldırganlar genci darp etti.

İkinci defa saldırdılar

İkinci defa saldırdılar

Saldırının ardından saldırganlardan şikâyetçi olmak üzere CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak karakola gitti. Bu sırada ise CHP standına ikinci kez saldırıldı. 

İkinci saldırıda elinde kesici alet bulunan bir saldırgan tekrar CHP'nin seçim çadırına gelerek çadırı parçaladı ve içinde bulunan elektronik eşyaları kırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Büyükçemece’de yaşanan olay bir an önce aydınlatılmalıdır'

'Büyükçemece’de yaşanan olay bir an önce aydınlatılmalıdır'

Saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

'Tüm siyasi partilerin stant kurup seçim çalışması yaptığı bir yerde böylesine provokatif bir saldırının gerçekleştirilmesi çok üzücü. Bu saldırının failleri farklı siyasi görüşlerdeki insanları birbirlerine düşman etmek için elinden geleni ardına koymayan siyasi iktidar mensuplarıdır. Kendisinden olmayan herkesi ‘terörist' olarak ilan eden bu anlayışın söylemleri, ne yazık ki toplumsal huzurumuzu ortadan kaldıran sonuçlar doğurmaktadır. Vatandaşlarımız arasında kin ve düşmanlığı tetikleyen sözleri her gün tekrarlayan iktidar partisi üyeleri ve yandaş medya, bölücü terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürmektedir. Seçim sürecinin demokratik şartlarda gerçekleştirilmesi için herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Büyükçemece’de yaşanan olay bir an önce aydınlatılmalıdır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
753
269
66
14
14
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

ahaber izlemekten amınakodumun halkının beyni yandı.. allah hepinizin belasını versin amınakodumunun koyunları

Şaşkaloz

Koyunlaraa küfretme...Onlar her işimize yarıyorlar Etinden sütünden yoğurdunda... paça çorbasından Fırında Kelleden beyin salatasından vs vs insanlığa ... Devamını Gör

ExampleMan

teröristsiniz diyerek terör estirmekte bi bizde vardır heralde

Resho

Aaaa bir soysuzluk gördüm sanki ...

gunec46

ben de...