Görüş Bildir
Haberler
CHP Milletvekili Sayek Böke'ye CNN Türk'te Katıldığı Program Esnasında Ölüm Tehdidi

etiket CHP Milletvekili Sayek Böke'ye CNN Türk'te Katıldığı Program Esnasında Ölüm Tehdidi

Ulaş
22.02.2017 - 22:23 Son Güncelleme: 23.02.2017 - 10:07

CNN Türk'te dün akşam Şirin Payzın'ın konuğu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke program sırasında ölüm tehdidi aldı. Partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böke ölüm tehdidi için 'Bugün yaşatılan korku iklimi kendi sesini özgürce çıkarmak isteyen milyonlara uygulanıyor' açıklamasında bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Milletvekili Sayek Böke, geçtiğimiz akşam CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor?' programına katılarak Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlamıştı.

Canlı yayın sırasında kanala gelen telefonla Böke tehdit edildi.

Böke yaşananların ardından açıklama yaptı: 'Türkiye için ben dimdik ayaktayım ve ben biliyorum ki asla yalnız değilim'

Böke yaşananların ardından açıklama yaptı: 'Türkiye için ben dimdik ayaktayım ve ben biliyorum ki asla yalnız değilim'

Fotoğraf: AA

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Böke, bir gazetecinin geçmiş olsun dileyerek, yaşananları sorması üzerine şu yanıtı verdi: 

''Geçmiş olsun mesajını tehdit edilen herkes adına alıyorum. Bugün yaşatılan korku iklimi kendi sesini özgürce çıkarmak isteyen milyonlara uygulanıyor. Biz demirden korksak trene binmezdik. Biz çocuklarımızın geleceğine dair bir endişemiz olmaza siyasete girmezdik.

'Eğer çocuklarınızın korkmadığı bir Türkiye inşa etmek istiyorsak, hepimizin korkusuzca ortak bir mücadele vermesi gerekiyor. Bu tehditler bizi yıldıramaz. Biz aydınlık bir Türkiye inşa etmek için arkamızda milyonların gücüyle, bütün Türkiye'nin çocuklarının gözündeki ışıltıyla bir mücadelenin parçasıyız. Dün yaşanmış olanın kimse için tekrar etmeyeceği bir Türkiye için ben dimdik ayaktayım ve ben biliyorum ki asla yalnız değilim.''

Özel: 'Kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı'

Özel: 'Kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, Böke'ye yönelik tehdit telefonunu açan kişinin kimliğini tespit etmek için, emniyet birimlerinin çalışma başlattığını bildirdi.

Ölüm tehdidi sosyal medyanın gündeminde: 'Tehdidi hazmetmemek erdemdir'

Ölüm tehdidi sosyal medyanın gündeminde: 'Tehdidi hazmetmemek erdemdir'
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
458
135
37
20
17
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birol Resitoglu

Kadın çok güzel özetlemiş tabii cahillerin, yobazların zoruna gitmiş. "Yobazların ölmesi dileğiyle" hayırlı geceler. :-)

Milletin egeminliği kalkıyor demiş chp'liler :) bunlar olayı neresiyle anlıyor nasıl değerlendiriyor ayrı bir belgesel konusu da. 1. Milletin egemenliği k... Devamını Gör

O gurubu hiç görmedim ama şuna bir bak istersen http://www.akparti.org.tr/site/video/88125/cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-kararimiz-evet-kitapciginin-vid... Devamını Gör

timey wimey

bu ne terbiyesizlik ulan bir öldürürsünüz bin geliriz