Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Özcan, Erdoğan'ın Heykelini Dikecek

CHP'li Özcan, Erdoğan'ın Heykelini Dikecek

Emre Ordu
03.06.2023 - 10:31 Son Güncelleme: 03.06.2023 - 11:50

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini dikecek. Özcan, en uygun yerin Köroğlu Dağları olduğunu söyledi. Özcan, seçimi kazanması durumunda Erdoğan'ın heykelini dikeceğini söylemişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nden önce 18 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından, “Recep Tayyip Erdoğan seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” paylaşımında bulundu.

Bolu Belediye Meclisi'nin haziran ayı ilk toplantısında, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı ve MHP’li Meclis Üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır, Başkan Özcan’ın sözünü tutması gerektiğini hatırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heykelinin yapılması için meclise önerge sundu.

"Söz verdiysek dönmeyiz"

"Söz verdiysek dönmeyiz"

Başkan Özcan bunun üzerine 'Arkadaşlar ben dedim ki Bolu'da heykelini dikeceğim. Heykelini dikeceğiz. Biz bir söz verdiysek dönmeyiz' dedi.

Heykelin yerine ilişkin konuşan Özcan, 'Bolu'nun en görünür yerinin yanı sıra bir de sayın Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerde olmalı bu heykel. Şimdi en yüksek nerede almış? Dörtdivan’da almış. Yüzde 90 oy almış. O yüzden Dörtdivan Belediyesi ile bir görüşelim. Dörtdivan Belediyesi bize bir yer göstersin en görünür yer de Köroğlu Dağları. Biz oraya dikelim. Heykelin şekline birlikte karar verelim. İlla Bolu'da olsun diyorsanız en yüksek oyu Civril'de almış. Bolu merkezde olsun diyorsunuz ama çukur kalıyor biraz. O yüzden Dörtdivan Belediyesi’nden haber bekliyorum. Bozkurt heykeli de dikeceğim” ifadelerini kullandı.

"Biz söz verince başkasına yaptırmayız"

"Biz söz verince başkasına yaptırmayız"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Özcan’ın konuşmasının ardından mecliste söz alan MHP Meclis üyesi Necdet Çakır, 'Bozkurt heykelini de cumhurbaşkanımızın heykelinin yanına dikelim. Cumhurbaşkanımızın heykelinin yapılacağı yeri belirleyelim. Belediyemizin maddi zorluklar içinde olduğunu biliyoruz. Bu nedenle siz yeri belirleyin. Heykeli il başkanımız İlhan Bey kendi üstlenecek. Belediyeye yük olmayacak. Burada Bolu Belediye Başkanı olarak verdiğiniz sözü yerine getirmenizi bekliyoruz' dedi.

Özcan ise 'Biz söz verince başkasına yaptırmayız' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
48
19
14
8
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Skorpios

lütfen melih gökçek e versinler bu proje yi😁🚬

Skorpios

işte bu saydıklarından çok güzel sanat eserleri çıkarıyor, eminim bu proje ona verilirse, bundan da şaheser çıkarır😉

mamamia

abi bırakın şu heykel işlerini amk yaa şimdi gider önünde secde falan ederler neme lazım

ZrDeli

artık put perestler için merkez Bolu olur

mamamia

tövbe de tövbe putperest olan biziz