Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Belediye Başkanına Yardımlar İçin Teşekkür Eden Doktora Soruşturma Açıldı

etiket CHP'li Belediye Başkanına Yardımlar İçin Teşekkür Eden Doktora Soruşturma Açıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde CHP'li belediyenin sağlık çalışanları için yaptığı yardımı, sosyal medya hesabında paylaşarak belediye başkanına teşekkür eden aile hekimi Sibel Gören hakkında soruşturma açıldı. Gören, 'Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını protesto ediyorum' diyerek tepki gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Saraybahçe Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimi Sibel Gören, Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak kendilerine maske ve ve eldiven gönderen CHP’li İzmit Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etmişti.

Gören 1 Nisan'da yaptığı paylaşımda maske ve eldivenlerin fotoğraflarını paylaşarak “Aile Sağlığı Merkezleri’nin unutulduğu günlerde bizi unutmayan @fatmakaplan #fatmakaplanhürriyet ve #izmitbelediyesine çok teşekkürler…” ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı

Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Gören, bugün yeni bir paylaşım yaparak hakkında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sosyal medya paylaşımı gerekçesiyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.

"Buradaki suç unsuru nedir?"

"Buradaki suç unsuru nedir?"

Hakkında soruşturma açılmasına tepki gösteren Gören, 'Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış,savunmam isteniyor.Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını #ProtestoEdiyorum .Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu'nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken' dedi.

Belediye Başkanı Hürriyet: "İşte sağlıkta şiddet budur"

Belediye Başkanı Hürriyet: "İşte sağlıkta şiddet budur"
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan, Doktor Sibel Gören'e soruşturma açılmasına tepki gösterdi. Kaplan Twitter hesabından 'Böylesi bir dönemde başka işiniz gücünüz yok mu sizin?Ayrımcılık yaptılar, engellediler, yetmedi şimdi de cezalandırıyorlar. Pes doğrusu!!! İşte sağlıkta şiddet budur. Siz ne yaparsanız yapın bizler sağlık çalışanlarımızın her şartta arkasında olacağız' ifadeleriyle çıkıştı.

Tuncay Özkan: "Soruşturma açan müdürün hesabı AKP propagandası dolu"

Tuncay Özkan: "Soruşturma açan müdürün hesabı AKP propagandası dolu"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise Gören'e soruşturma açan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney'in sosyal medya hesabından sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'yi destekleyen paylaşımlar yaptığını aktardı. Özkan, 'Sağlık çalışanlarına yardım dağıtan İzmit Belediye Başkanımız'a teşekkür ettiği için Doktor Sibel Gören'e soruşturma açtıran Şenol Ergüney'in sosyal medya paylaşımları Erdoğan ve AKP'li belediyelerin propagandasıyla dolu! AKP'ye serbest CHP'ye yasak! Bu zihniyeti tanıyın!' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
506
175
45
14
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu adamlar şeytanın VÜCUT bulmuş hali. Küfredicem terbiyemi bozmak istemiyorum , ahlaksızlık ve adaletsizliklerini sayıcam ama biliyorumki çok uzun yazmam g... Devamını Gör

Ahmet Yanık

Şeytanı bu seviyelere indirmeyelim lütfen onun işi bu yapmak zorunda bunlar gibi değil

Tahir Boz

Chp li biri çıkıp vatandaşa geber deseydi, yandaş kanallar 24 saat chp ye verir veriştirir, baştaki zaat ağza alınmayacak hakaretler yağdırırdı, akp nin büro... Devamını Gör

Neo Mentor

Just another day in ''MUZ CUMHURİYETİ''