Görüş Bildir
Haberler
CHP'den YSK'ya Başvuru: "CHP Logolu PKK Bayrakları Asılacak"

CHP'den YSK'ya Başvuru: "CHP Logolu PKK Bayrakları Asılacak"

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, AKP Parti'nin CHP logolu PKK afişleri hazırlattığını ve bunları 81 ile asacağını öne sürdü. Özkan, konuya ilişkin YSK'ya başvurduklarını bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu mitinginin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Özkan, AK Parti'nin CHP logolu şekilde PKK'nın kadrolarını tanıtan afişler hazırlattığını ve bunları 81 ile asmanın hazırlığı içinde olduğunu açıkladı. 

Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) AK Parti'nin bu afişleri asmasına engel olunması için başvuru yaptığını bildirdi.

"Onları PKK terör örgütü de kurtaramayacak"

"Onları PKK terör örgütü de kurtaramayacak"

AK Parti'nin İstanbul mitinginde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın montajlanmış bir videoyla PKK'lı Murat Karayılan'ı CHP videosu içerisinde gösterdiğini anımsatan Özkan, 'YSK'nın derhal bu kirli propagandayı engellemesi lazım' dedi. Özkan şunları kaydetti:

Terör örgütü ile CHP’yi yan yana getirmek terör örgütü propagandası yapmaktır. CHP’nin ne PKK’yla ne de herhangi bir terör örgütü ile bağı yoktur, hiçbir görüşmesi gizli pazarlığı söz konusu değildir. CHP’yi terörle yan yana getirmek alçaklıktır. Seçimi rayından çıkaracak kirli propaganda yöntemleriyle CHP’nin kazanmasını engellemeye çalışmak nafile bir çabadır. Kaybetme korkusuyla yaptıkları bu çalışmaların hiçbir faydası olmayacak, kaybedecekler. Yine PKK kanatları altına sığındılar. Onları PKK terör örgütü de kurtaramayacak. PKK ve CHP afişlerine seçim malzemesi haline getirmek suçtur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
22
14
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

Şu saatten sonra kalkıp poster yüzünden fikri değişecek biri varsa artık ne diyelim ki. Yapacaklar … umarım sadece çamur atmaya çalışmak la kalırlar. …

mamamia

kesinlikle öyle kimin ne olduğu ortada iken bu tarz algılara gelecek olan varsa zaten kaybedilmiştir

1.Harald

akp'nin fetöyü övdüğü yazıları, videoları ülkenin 4 tarafına yazsanıza. kandilde teröristleri karşılarken megri megri ile ağladığı videoyu her yere yansıtsan... Devamını Gör

moonlight

YOK olmaz .. biz sataşamayız ... mahallenin temiz aile çocuklarıyız .. ( nasıl kendimizi tutacağız birde onu söyleseler )

kalifat

anlamıyorum , HDPKK aşkınızı niye saklamaya çalışıyorsunuz :) herkes biliyor. delikanlı olun aşkınızın arkasında durun ..

Bozkurt

Çözüm sürecinin mimarı olmanızın yanında FETÖ, Hizbullah ve mafya ile ittifak kurup millete çamur attığınızı, ampul ışığı ile mest olmuş şeyler dışında herke... Devamını Gör