Görüş Bildir
Haberler
CHP'den Bülent Arınç Yorumu: 'İçinizdeki Vicdanlı İnsanlara Kulak Verin'

CHP'den Bülent Arınç Yorumu: 'İçinizdeki Vicdanlı İnsanlara Kulak Verin'

Bülent Arınç'ın AKP'ye yönelik eleştirilerine CHP'den destek geldi. Arınç'ın bu sözlerini yorumlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 'AKP'de de konuşan vicdanlı sesler çıkıyor. Artık eleştiriler iktidar partisinin ve küçük ortağının içinden de geliyor. Bari kendi içinizden çıkan vicdanlı insanların sözlerine kulak verin, itibar edin. Yanlıştan bir an önce dönün.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chp Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı yaptı.

Bülent Arınç'ın AKP'li isimleri eleştirdiği sözleri yorumlayan Salıcı, 'Eleştiriler bir tek muhalefetten değil. İktidar ve iktidar ortağının içinden de dillendirilmeye başlandı. Ülkede yönetim krizi arttıkça kriz içinden çıkılmaz hal aldıkça, AKP'de de konuşan vicdanlı sesler çıkıyor. Artık eleştiriler iktidar partisinin ve küçük ortağının içinden de geliyor.' diye konuştu.

'Bu sözlere kulak verin'

'Bu sözlere kulak verin'

Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili sözlerini de değerlendiren Salıcı, 'Kurucusu olduğu AK Parti iktidarında, Bakanlık ve Meclis Başkanlığı gibi önemli görevler üstlenen Bülent Arınç; şimdi 'Tayyip Bey'e olan sevgi ve güven devam ediyor ama zayıflamış olarak devam ediyor, bu zayıflamayı durdurmak lazım' ifadelerini kullandı. Hatta eleştirilerini artırarak yoksulluk ile küçümseyici açıklamalar yapan AK Partilileri de topa tuttu. Bari kendi içinizden çıkan vicdanlı insanların sözlerine kulak verin, itibar edin. Yanlıştan bir an önce dönün. Bu siyasetçileri ihraç ederek ya da siyaseten linç ederek ortaya çıkan sonuçtan kurtulma şansınız yok.' dedi.

Arınç, bugün katıldığı bir programda AKP'li Milletvekilini eleştirmişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bülent Arınç'ın olayı vicdan değil. Gemiciği terk etme ile bağdaştırılacak bir hareket. AKP, vicdan eşiğini geçeli birkaç ışık yılı oluyor. Mezhebi kurtaran ... Devamını Gör

Serhan Alltay

arınç mı vicdanlı :D

Halil Değerli

Bunlar biat kültürü ile yetişmiş insanlar... ... Kol kırılır yen içinde kalır... ... 😡😡😡😡😡