Görüş Bildir
Haberler
Chiliz (CHZ) Coin Nedir? Kripto Para CHZ Coin Kaç TL/Dolar?

Chiliz (CHZ) Coin Nedir? Kripto Para CHZ Coin Kaç TL/Dolar?

Son günlerin en popüler konularının başında gelen kripto para piyasasında dün akşam ilginç şeyler yaşandı. İlk olarak Malta’da kurulan ve spor kulüpleriyle yaptığı anlaşmalarla adını duyuran Chiliz (CHZ), son 24 saatte yüzde yüz değerlendi. Piyasa değeri 4 milyar doları geçen Chiliz (CHZ) coini için sosyal medyada aramalar çoğaldı. Peki, Chiliz (CHZ) nedir? Chiliz (CHZ) kaç dolar, kaç TL? İşte dün akşam yatırımcısının yüzünü hayli güldüren Chiliz (CHZ) coini ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chiliz (CHZ) Nedir?

Chiliz (CHZ) Nedir?

Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülen Chiliz (CHZ) coin, spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan bir kripto para birimidir. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanılmaktadır.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz (CHZ), spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Socios ve Chiliz ekibi birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini hedefliyor.

Önemli ortaklar arasında FC Barcelona, ​​Paris Saint Germain ve Juventus FC gibi büyük futbol kulüpleri yer alıyor ve bunların hepsi taraftar tokenlarını yayınladı. Bu belirteçler Chiliz Borsasında takas edilebilir.

Uygulama içi deneyim, kuruluşların çevrimdışı hayran kitlelerini ürünler, hediyeler ve Chiliz ekosistemindeki özel deneyimlerle etkinleştirmelerine de olanak tanır.

CHZ belirteçleri hem de çalışan Binance Zinciri ve Ethereum blockchain.

CHZ Coin Kaç TL/Dolar?

CHZ Coin Kaç TL/Dolar?

Socios’un kripto para birimi Chiliz (CHZ), hızla yükselerek tüm zamanların rekorunu tazelemeyi başardı.

Son 24 saat içerisinde %197, son bir haftada %611 yükselen CHZ, 13 Mart itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesinde.

CoinmarketCap verilerine göre 1 CHZ: 0,76 dolar / 5.73 TL’dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın