Görüş Bildir
Haberler
Cep Telefonunuz Bozulduysa Bu Yazımız Tam Size Göre

Cep Telefonunuz Bozulduysa Bu Yazımız Tam Size Göre

Kozmy
03.06.2015 - 11:36 Son Güncelleme: 03.06.2015 - 12:15

Cep Telefonunuz Bozulduysa Bu Yazımız Tam Size Göre

Cep telefonunuzun anlaşmalı olduğu servisleri dolaşmadan, oturduğunuz yerden cep telefonunuzu tamir ettirebileceğinizi söylesek ne dersiniz? Harika değil mi? İşte bunu sağlayan bir hizmetle karşı karşıyayız. Yerinizden kalkmadan cep telefonu tamiri hizmeti ile yola çıkan Cepfix.com, hızlı ve pratik çözümleriyle hayatımızı kolaylaştırıyor.

Cepfix’de 3 basit sorunun ardından telefonunuzun arıza durumuna göre tahmini fiyat alıp sipariş vererek işleme başlıyorsunuz. Siparişle birlikte gün içinde Cepfix ekibi incelemek için telefonunuzu evinizden teslim alıyor. Hatta tamir esnasında kullanmanız için size yedek bir telefon da veriyor. Uzman teknisyenler tarafından yapılan arıza tespiti sonrası onay verdiğiniz takdirde onarıma başlanıyor. Samsung Galaxy Ace 4 veya iPhone 4 modellerinden biri olan yedek telefonu, cihazınız tamir edilene kadar rahatça kullanabiliyorsunuz.

Cepfix ile sıra bekleme derdi ortadan kalkıyor. Çünkü hem teslim etme, hem de teslim alma sürecinde yerinizden kıpırdamıyorsunuz. Cepfix ekibi ayağınıza kadar gelip cihazınızı evinize bırakıyor.

Teslim sırasında kapıda ödeme seçeneği sunması da ayrı bir artısı. Tercihinize göre kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabiliyorsunuz. Ayrıca size verilen hizmet numarası ile telefonunuzun durumunu tüm detaylarıyla takip edebiliyorsunuz. Aklınıza takılan her konu için 444 74 87’den Cepfix çağrı merkezinden destek alabiliyorsunuz.

Cepfix, kırık cam, kamera sorunu, pilin şarj olmaması, reset yapılamama, cihazın açılamaması, butonların bozulması, şarj soketi arızası, dokunmatik cam kırığı, hafıza kartı ve Touch ID sorunu gibi birçok arızaya çözüm buluyor. Eğer cep telefonu ekranınızda bir problem varsa, Cepfix’de ekran tamiri konusunda fiyat alıp Cep telefonu ekran fiyatları hakkında fikir edinebilirsiniz.

Cepfix’in diğer bir ayrıcalığı ise 6 ay parça garantisi. Herhangi bir parça değişiminde 6 ay parça garantisi bulunuyor.

Bozulan cep telefonlarınızı emanet edecek güvenilir ve pratik bir servis arıyorsanız, Cepfix’den daha iyisi düşünülemez. Kırık cam ve Cep telefonu ekran tamiri gibi birçok hizmet veren Cepfix sayesinde bozulan cihazınızı yepyeni bir halde alacaksınız.

Şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veren Cepfix ile telefonunuzu kolayca tamir ettirebilirsiniz.

Cep telefonu tamir servisi için yeni adresiniz Cepfix

Kaynak: http://www.kozmy.com/blog/cep-telefon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın