Görüş Bildir
Haberler
"Cep Telefonunu Hiç Karıştırmam!" Kadınların Erkeklere Göz Göre Göre Söylediği Hiç Sekmeyen 15 Yalan

"Cep Telefonunu Hiç Karıştırmam!" Kadınların Erkeklere Göz Göre Göre Söylediği Hiç Sekmeyen 15 Yalan

Merhaba. Yalan elbette etik bir durum değil ancak günlük hayatta hepimiz yalanlara başvuruyoruz. Hepimizin kendine göre yalanları var. İki cinsin yalanları da birbirinden farklılaşıyor. Bu yazıda size kadınların erkeklere sıkça söylediği yalanları bir araya topladım. Unutmayın; yalanlar çevremizdeki koşullara ve yaşadıklarımıza göre değişir. Burada yazılanlar sadece yüzeysel bir genellemedir.

İyi okumalar dilerim.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. "Aşkım erken uyudum ya o yüzden görmedim mesajını."

1. "Aşkım erken uyudum ya o yüzden görmedim mesajını."

Bazen doğruluk payı olsa da valla kadınlar olarak bu yalanı çok atıyoruz. O an mesaja cevap vermeme isteği ve aman onunla mı uğraşacağım diyerek görmezden gelip sabaha mesaj atmayı çok yapıyoruz.

2. "Ben evlenmeyi düşünmüyorum ya."

2. "Ben evlenmeyi düşünmüyorum ya."

Kadınların yalanları çoğu zaman kompleks yapıdadır. Yani direkt olarak yalan söylemezler. Söyledikleri yalan başka bir konunun gerçeğidir aslında. Eğer bir kadın evlenmek istemiyorum diyorsa karşı olduğu şey evlenmek değildir. O 'sizinle' evlenmek istemiyordur. Bu yüzden de böyle bir yalana başvurur.

3. "Ben senin cep telefonunu hiç karıştırmam."

3. "Ben senin cep telefonunu hiç karıştırmam."

Karıştırırız arkadaş. Maalesef karıştırırız. Karıştırmıyoruz deriz bir süre de öyle yaparız cidden ama eninde sonunda elimiz o telefona gider. Çünkü havadan nem kapan varlıklarız. O telefonla ilgili tek bir farklı hareket ve davranışı anında sezer ve ilk fırsatta karıştırırız.

4. "En iyisini sen bilirsin."

Kadınlar karşı cinsle ilişkilerinde bu yalanı çok söylüyorlar. Erkeğin doğası gereği egosu gazla çalışır ve kadın da bu gazı vermek için prensipte küçük yalanlara başvurur. Kadın tam tersini yapınca erkeğin inadıyla uğraşmak zorunda kalıyor çünkü.

5. "İndirim vardı öyle aldım hayatım."

Bir kadın indirimden bir şey aldığını söylüyorsa kesin 2-3 katı daha fazla para vermiştir. Eşi ya da sevgilisi kızmasın diye gizliyordur. Bu durum bizim ülkede çok yaşanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. "#$?!..@@ahx3&@?!"

6. "#$?!..@@ahx3&@?!"

Kadınların cinsel birlikteliklerde orgazm taklidi yalandan ziyade psikolojik bir davranış olarak görülse de özünde bir yalan bir aldatmacadır. Kadının erkeğinin egosunu okşama isteği, onu ilişkide tutma çabası gibi psikolojik faktörler oldukça baskındır. O yüzden buna 'beyaz yalan' diyoruz. Çünkü karşı tarafın da işine baya bir yarıyor.

7. "Başım ağrıyor, bu gece olmaz."

7. "Başım ağrıyor, bu gece olmaz."

Klasik yatak odası yalanlarından biridir. Yukarıda da dediğim gibi kadın yalanları kompleks bir yapıya sahiptir. Kim bilir ne düşünüyor da adamı başından atmaya çalışıyordur.

8. "Merak etme eve erken döneceğim."

Bir kadının gittiği yerden erken döndüğü görülmemiştir beyler. O yüzden bu yalana pek de inanmayın. Dönemiyoruz çünkü, olmuyor.

9. "Peki."

İnsanlık tarihinin en büyük kadın yalanıdır 'peki'. Bir kadın peki diyorsa tribin Allah'ı geliyor demektir. En iyisi bu lafı duyunca ortamdan hemen sıvışmak erkekler için en makbulüdür.

10. "Beni ilgilendirmez, bu onunla senin aranda."

10. "Beni ilgilendirmez, bu onunla senin aranda."

Değil işte! Tabii ki ilgilendirir. Bir kadın başka biriyle arandaki meseleyi her zaman takip eder ve kontrol etmeye çalışır. İlgilenmiyorum diyen yalan söylüyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. "Senden nefret ediyorum."

Hayır seni seviyorum ve yaptıkların yüzünden seni dövmek istiyorum demek bu. Dövmek yerine nefret kelimesini kullanıyoruz genelde.

12. "Sen de haklısın."

Yalanın satır arası 'Haklı değilsin ama yine de sana bu yalanı söyleyeyim de azıcık haklı olmanın gururunu yaşa ve bana daha nazik davran.'

13. "5 dakikaya hazırım."

Bu yalanı atan kadın o sırada daha giyeceği elbiseyi seçiyordur.

14. "Telefon şarjdaydı canım duymamışım."

14. "Telefon şarjdaydı canım duymamışım."

Mesaja cevap vermemekten sıyrılmak için dünyanın söylemesi en basit yalanıdır telefonun şarj olması. Halbuki o esnada ne mesajlar atıldı, Youtube, Instagram arası kaç defa gidildi sayısızdır.

15. "Düşünmen yeter."

15. "Düşünmen yeter."

Bu külliyen bir yalan! Bunu diyen kadın, daha iyisini düşün de bana güzel bir sürpriz yap, beni şaşırt demek istiyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Size söylenmiş en değişik yalan neydi? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
15
7
7
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
foschia

Yok artik... Bazilarinin dogruluk payi olsa da, bircogu dogru degil. Kaldi ki bunlari erkekler de yapmiyor mu sanki ?! Cok cinsiyetci bir yazi olmus!

Erşan Kuneri

Kadınlar yalancıdır.

özge

Kesinlikle yalan evlenmeyi düşünmeyen kadınlar yok mu sanki ben düşünmüyorum mesela bunların çogunuda yapmıyorum ondan sevilmedik herhalde

Semi Kaçar

yazıyı okuyunca gereksiz öfkelendim. neden yalan söylenir anlamadım hiç. yalan gereksiz insanlara söylenir bence ilişkide olduğun kişiye değil