Görüş Bildir
Haberler
Celil Nalçakan Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Celil Nalçakan Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Celil Nalçakan Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Celil Nalçakan Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Son dönemin popüler oyuncularından Celil Nalçakan, sosyal medya üzerinden yaptığı mülteci çıkışı ile yeniden gündeme geldi. Daha öncelerinde verdiği yardımcı ilanı ile çok konuşulan Celil Nalçakan’ın paylaşımı kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yer alırken, başarılı oyuncunun hayatı da merak edilmeye başlandı. Peki, Celil Nalçakan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Celil Çalkan evli mi? İşte sosyal medyada gündem olan Celil Nalçakan’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde ülkemizde bulunan mültecilerin sokakta yürüyen kadınları videoya alarak paylaşması büyük tepki çekiyor. Her kesimden mülteciler için sesler çıkarken, oyuncu Celil Nalçakan da duruma tepki gösterdi.

Celil Nalçakan’ın Yaptığı Paylaşımın Detayları

Celil Nalçakan Kimdir?

Celil Nalçakan Kimdir?

Poyraz Karayel, Kırmızı Oda, Kardeşlerim gibi dizlerinden tanınan Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir.

Öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olan Celil Nalçakan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nü yarıda bırakarak Sivas Devlet Tiyatrosu’na girmiştir.

İlk kez Sıla dizisinde kamera karşısına geçen Celil Nalçakan, sevilen dizi Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar karakteri ile geniş kitlelerce sevilmiştir.

Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisinden sonra son olarak Kuruluş Osman dizinde rol almıştır.

Bu Haberler de ilginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Öabakan

çokda şeyimde