Görüş Bildir
Haberler
Çektiği Videoda Köpeğine Vuran ve Üzerine Tüküren YouTube Yıldızına Polis Soruşturması

etiket Çektiği Videoda Köpeğine Vuran ve Üzerine Tüküren YouTube Yıldızına Polis Soruşturması

YouTuber Brooke Houts, çektiği videoda köpeğine resmen eziyet ediyordu. Önce sosyal medya sallandı daha sonra ise polis genç kadına soruşturma açtı!

Kaynak: https://www.google.com.tr/amp/s/www.b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Los Angeles polisi, geçtiğimiz günlerde 340.000 takipçili Brooke Houts'un paylaştığı bir video üzerine genç kadına soruşturma açtı.

Los Angeles polisi, geçtiğimiz günlerde 340.000 takipçili Brooke Houts'un paylaştığı bir video üzerine genç kadına soruşturma açtı.

'Köpeğime streç film şakası' başlığı ile paylaştığı videonun ilk halinde kadın, köpeğine vuruyor, itiyor ve üzerine tükürüyor.

Videonun sonraki halinde bu kısımlar kesilmiş olsa da, hayvanseverler olayın peşini bırakmadı. Böylece video kısa sürede Los Angeles polisinin hayvan hakları özel kuvvetinin dikkatini çekti!

Polis genç kadının soruşturmadan haberdar olup olmadığı konusunda bilgi paylaşmadı. Fakat Brooke Houts, aldığı tepkilere ve yorumlara karşılık şöyle bir yanıt paylaştı;

Sosyal medya kullanıcıları ve hayvan hakları savunucuları ise oldukça gergin bir bekleyiş içinde. Doberman cinsi köpeğin bu kadının elinden alınmasını talep ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis olayı takip edecek ve umarız bu vicdansız kadının köpeği daha mutlu olabileceği bir ailenin yanına gider.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
336
88
43
12
9
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze

"Los Angeles polisinin hayvan hakları özel kuvveti"

unfathomable

Aynı noktadayız...

Domalt Trump

"Los Angeles polisinin hayvan hakları özel kuvveti..." Söyleyeceklerim bu kadar.

Aşkito muyum ben

7 yıl kedi besledim, şu an evde 4 tane kuşum var ama hiçbir zaman 'psikolojim bozuk' diyerek evlatlarımı dövmedim. Sen her kafan bozulduğunda evcil hayvanını... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Doğru düzgün yorum yapayim dedim yine rahat edemiyorum. Ammmmmmına goduğumun orrrrrrrrrrrrrrrospu seni siktir git sal lan o hayvanı tek bildiğin suratına bad... Devamını Gör