Görüş Bildir
Haberler
Çekici Görünmenin 5 Sırrı

etiket Çekici Görünmenin 5 Sırrı

Muhammed Bahadır Öksüz
15.11.2014 - 14:27 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 03:41

Yolda yürürken herkesin dikkatini kendinize çekmek, bir ortama girdiğiniz de bütün bakışların size çevrilmesini istermisiniz ? İşte sizler için hazırladığımız çekiciliğin 5 sırrı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gülümseyin

1. Gülümseyin

Bir kişinin yüzünü gülümsemeden daha fazla aydınlatan bir şey olamaz. Gülümsemek her zaman çekicidir. Size has olan bir havanız olsun istiyorsanız, kendinize has gülümsemenizi yüzünüzden asla eksik etmeyin. Yapmacık gülümsemelerden kaçınınız, akışına bırakın doğal davranın. Aşırıya kaçmayınız.

2. Kendinize güvenin

2. Kendinize güvenin

Akıllı ve kendinden emin olan insanlar her zaman çekici ve seksi bulunmaktadır. Kendinize güvenmek hayatın bütün alanlarında önünüzde birçok kapının açılmasını sağlamaktadır. Yeni insanlardan, kalabalık olan bir ortamda bir şeyler anlatmak ve insanları güldürmekten çekinmeyiniz.

Sürekli yakınmayınız. İnsanların sizinle iyi vakit geçirmesini ve sizin kendinize duyduğunuz güveninizin sayesinde rahat hissetmelerini sağlayınız.

3. Her Zaman Dik Kurun

3. Her Zaman Dik Kurun

Bu madde güven maddesiyle ilgilidir. Kendinize güvenin ve bu güveninizi bedeninize, duruşunuza yansıtın. Her yerde ve her zaman dik durun. Bu sizi daha ince, daha uzun ve kendinizden çok emin gösterecektir.

4. Güzel Giyinin

4. Güzel Giyinin

Nasıl giyindiğiniz çok önemlidir. Mutlaka çok pahalı veya gösterişli kıyafetler giymeniz gerekmemektedir. Çekici olmak için size yakışanı giymeye çalışın.

Şık ve temiz görünen kıyafetleri tercih ediniz. Size yakışan konusunda kararsız iseniz bir bilene danışın, biraz moda dergisi karıştırmak da görsel olarak zevkinizin gelişmesi açısından yararlı olacaktır.

5. Tembellik Yapmayın, Kendinize Özen Gösterin

5. Tembellik Yapmayın, Kendinize Özen Gösterin

Cildinize, saçınıza, eğer tercih ediyorsanız makyajınıza çok özen gösterin. Bedeninize gösterdiğiniz bakım ve ilginin karşılığını mutlaka alırsınız.

Çekici görünmek zor olmamaktadır, fakat biraz çaba istemektedir. Yolda yürürken bakışları üzerinize çekebilmek için süper model gibi görünmeniz gerekmemektedir, kendinize biraz çeki düzen vermeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın