Görüş Bildir
Haberler
Casio’nun Efsane Hesap Makineli Saati Apple Watch’a Geldi

Casio’nun Efsane Hesap Makineli Saati Apple Watch’a Geldi

ATKN
27.05.2015 - 10:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch ortaya çıktığından bu yana Casio’nun hesap makinesi özelliğine sahip saatine benzerliğiyle dikkat çekiyor ve bu konuyla ilgili devamlı olarak göndermeler yapılıyordu. Bir süredir iPhone’da yer alan ve Casio saati telefonda kullanmamızı sağlayan uygulama, yeni güncellemesiyle birlikte Apple Watch‘a adım attı.

Geek Watch adlı uygulaması Casio’nun hesap makineli saatini Apple Watch’a getiriyor. Şirket ile lisans konusunda sıkıntı yaşamamak adına Geekio olarak isimlendirilen saat, gerçek modelde bulunan özelliklerin hemen hemen tamamını bünyesinde barındırıyor. 

Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme gibi  matematiksel işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca kronometre oyunu ile arkadaşlar arasında kronometreyi en hızlı şekilde başlatıp duraklatan kişi olmak için mücadele veriliyor. Uygulama içerisinde satın alınabilen farklı arayüzler ile saatin tasarımını baştan aşağı değiştirmek mümkün oluyor.  Benzer hesap makinesi uygulamalarına alternatif olarak karşımıza çıkan Geek Watch, maalesef Apple’ın politikaları gereği Apple Watch’un saat arayüzü olarak ayarlanamıyor.

Uygulamanın App Store bağlantısı

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0