Görüş Bildir
Haberler
Carrie Bradshaw'ın 2015 Modasını Önceden Gördüğünün 8 Kanıtı

etiket Carrie Bradshaw'ın 2015 Modasını Önceden Gördüğünün 8 Kanıtı

stiledi
23.02.2015 - 20:21 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 18:40

Carrie Bradshaw'ın 2015 Modasını Önceden Gördüğünün 8 Kanıtı

'Masumiyetsizlik çağına hoş geldiniz. Hiç kimsenin Tiffany'de Kahvaltıları ya da Unutulmaz Aşkları yoktur. Onun yerine sabah 7'de kahvaltı ederiz ve aşklarını mümkün olduğunca çabuk unutmaya çalışırız.

Kendinizi korumak ve hesabı kapatmak esastır.

Aşk Tanrısı yardım etmekten vazgeçti.

Bu şehirde, bu durumda olan binlerce belki de onbinlerce kadın var. Hepsini tanıyoruz ve muhteşem oldukları konusunda hemfikiriz. Seyahat ederler, vergilerini öderler. Bantlı bir çift Manolo Blahnk sandal için 400$ öderler.

Ve yalnızlar.'

Dünyanın en ışıltılı şehrinde 4 kadın, güzel güzel giyiniyor, aşık oluyor; bir taraftan kendi ayakları üzerinde duruyor, bir taraftan margaritalı gecelerde keyifli sohbetler yapıyorlardı. Tabi ki alışveriş de vardı ki, global bir trendsetter çıkardı: Sarah Jessica Parker.

SJP kendini hala Carrie Bradshaw sanmaya devam etsin, işte Carrie Bradshaw'in yıllar önce 2015 yılı modasını gördüğünün 8 kanıtı:

Kaynak: http://stiledi.blogspot.com.tr/2015/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kürk

Kürk

Sinemaya, tiyatroya, kahve içmeye, dans etmeye, hatta işe giderken üzerimizden çıkarmıyoruz, değil mi kızlar. Kürkle çok havalıyız; tıpkı Kürk Mantolu Madonna gibi...

Parıltı

Parıltı

Carrie yılbaşı gecesini evde sakin sakin geçirirken birden Miranda'nın evine gitmeye karar verdiğinde pijamalarının üstüne geçirdiği kürkü ve muhteşem parıltılı beresiyle tamamladı. Öylesine evden çıktın, bu kadar havalı olmak zorunda mısın Carrie?

Göbeği Açıkta Bırakan Bluzlar

Göbeği Açıkta Bırakan Bluzlar

Yanlış anlaşılmalarla dolu doğum günü yemeğinde giydiği nefis kısa bluzünü şimdi olsa giyeriz. Belki göbeğimiz onunki kadar güzel değil; ama bu yazı biz de kısa bluzlerle geçirmedik mi... 2015 yazında da göbekler açık!

Saç Aksesuarları

Saç Aksesuarları

Çok sık kullanmasa da nokta atışı yaptığı saç aksesuarları da şahaneydi, hele ki bu yıl trend olan turbanları yıllar önce kullandı.

Tutu

Tutu

Koca kadın, tutu giydi ve yakıştı, bir baktık biz de giyiyoruz. Ya düşünsene 40+ yaşında biriyle flört ediyorsun, buluşmaya tutu ile gidiyorsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diz Üstü Çorap

Diz Üstü Çorap

Yüksek bel mini eteklerle nefis görünen diz üstü çoraplar özellikle genç kızlara çok yakışıyor. Biz de fena değiliz hani, giyebiliriz.

Büyük Aksesuarlar

Büyük Aksesuarlar

2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında bolca kullanılan büyük aksesuarları (özellikle büyük incileri) renkli elbiselerle takıp takıştırırız.

Diz Altı ve Kabarık Etek

Diz Altı ve Kabarık Etek

Romantik ve entelektüel Rus ile McDonalds'ta dans ederken diz altı ve kabarık eteğiyle ne kadar da nefis görünüyordu.

Kişisel Bonus : Broş

Kişisel Bonus : Broş

İster toplantıya gideyim, ister sahile ayaklarımı uzatmaya, yakamda çiçekler hep var.

Carrie'nin giydiği neredeyse her şeyi giyebilirim diye düşünüyorum. Aynısını giyemesem de, benzerini giyerim. Benzerini de giyemezsem de, ilham alırım. 

Yaşasın ilham veren kadınlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
9
4
1
1
0
0