Görüş Bildir
Haberler
Carl Medjani, Trabzonspor'da Mutlu

Carl Medjani, Trabzonspor'da Mutlu

Batuhan
15.06.2015 - 13:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani, Trabzon'un futbol açısından mükemmel bir şehir olduğunu belirterek, 'Halk Trabzonspor fanatiği ve takımı desteklemenin ötesinde adeta takıma aşıklar ve çok seviyorlar' dedi

Medjani, Trabzonspor Dergisi'nde yayımlanan röportajında, dedesinin Fransa’da bir spor okulunun olduğunu ve orada 4 yaşında futbol eğitimi almaya başladığını belirterek, '7 yaşından itibaren işi biraz daha ciddiye aldım. Annem ve babam Cezayir'de yaşıyordu. Ben de Fransa'da dedemin yanında kalıyordum. İki tane milliyetim var. 15 yaşından 21 yaşına kadar Fransa Genç Milli Takımı, 25 yaşından sonra ise Cezayir Milli Takımı için oynadım' ifadelerini kullandı.

Kendisinin ilk antrenörünün büyük babası olduğunu anlatan Medjani, 'Kariyerim boyunca saygı duyduğum birçok oyuncu var ama 18 yaşında Liverpool ile sözleşme imzaladım ve Steven Gerrard ile çalışma sansı buldum. Gerrard inanılmaz bir oyuncu ve benim idolüm' değerlendirmesinde bulundu.

Trabzon'un, futbol açısından mükemmel bir yer olduğunu vurgulayan Mejdani, şunları kaydetti:

'Halk Trabzonspor fanatiği ve desteklemenin ötesinde adeta takıma aşıklar ve çok seviyorlar. Bu nedenle dışarı çıktığımızda bizi iyi yönden motive ediyorlar. Futbolcu da sadece takım için değil seyirci için de futbol oynamaya motive oluyor. Çünkü dışarıda gezdiğinizde size sevgi gösterisinde bulunuyorlar ve destek veriyorlar. Bu sezon Türkiye'de uygulanan yeni kurallar ve yeni uygulamalar nedeniyle stada pek fazla seyirci gelemedi ama umarım gelecek sene stat biraz daha dolu olur ve taraftarlarımız bizi daha fazla destekleyebilir.'

Trabzonspor'da oynadığı maçlarda en mutlu olduğu anlardan birinin Galatasaray maçında 2 gol atması olduğunu anlatan Medjani, söz konusu maçın teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk maçı olduğunu kaydetti.

Medjani, Trabzonspor'un büyük transferlere imza atmasına rağmen istenilen başarıyı yakalayamamasının sebebinin sorulması üzerine de şunları ifade etti:

'Birçok oyuncu satın alabilirsiniz ama hemen çok iyi bir takım olamazsınız, bunun için zaman gerekli. İyi takım olabilme ya da hedeflerinize ilerleyebilme en az iki üç senede olur. Yani hiçbir şey bir anda olmaz ve bizim de zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Gelecek sene takımın daha iyi olacağı fikrine sahibim. Aslına bakarsanız şu anda kötü olduğumuzu düşünmüyorum.'

Cezayir ile Türkiye'de futbol ortamı arasında hiçbir fark olmadığını, her iki milletin de futbol için ölebileceğini belirten Medjani, Trabzonspor'u da 'tutku' olarak nitelendirdi.

Haber Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0