Görüş Bildir
Haberler
Cargo Cosmetics, Yüzünüze Sanal Makyaj Uyguluyor

Cargo Cosmetics, Yüzünüze Sanal Makyaj Uyguluyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıldan itibaren kimi firmaların, kullanıcıların yükledikleri fotoğraflar üzerinde, bazı eklentiler aracılığıyla makyaj görüntüsü oluşturabildiklerini biliyoruz. Ancak şimdiki yenilik çok daha etkileyici görünüyor. Çünkü hiçbir eklenti indirmenize gerek kalmadan ve tamamen gerçek zamanlı olarak yüzünüze sanal makyaj yapabilme imkânına sahipsiniz. Bunun için tek ihtiyacınız, bir kamera ve bir internet tarayıcısı.

HTML5 ve JavaScript ile altyapısı hazırlanan ve kameradaki o anki görüntünüzü tarayıcıya yansıtan uygulama, gerçek zamanlı olarak o anki görüntünüz üzerinde makyaj değişimi yapmanızı sağlıyor. Yaratıcı fikrin sahibi Cargo Cosmetics firması, kendi sitesi üzerinden ruj ve göz farı ürünleri için bu uygulamayı kullanıma sunmuş durumda.

Kameradaki görüntünüzü algılayarak, yüzünüzde makyaj değişimi yapmanızı sağlayan bu uygulama sayesinde, örneğin yan taraftan seçeceğiniz bir ruj renginin anında dudaklarınızda uygulanmış halini görebilirsiniz. Böylece oturduğunuz yerden hangi rengin size daha uygun olacağını görerek ürünleri satın alma imkânına sahip oluyorsunuz.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/03/05/ca...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın