Görüş Bildir
Haberler
Canice Katledilen Mimar Başak Cengiz Olayında Son Durum

Canice Katledilen Mimar Başak Cengiz Olayında Son Durum

Türkiye, İstanbul Ataşehir’de canice katledilen mimar Başak Cengiz’e ağlamaya devam ediyor. İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 28 yaşındaki Can Göktuğ Boz'un kılıçla saldırdığı Başak Cengiz, kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybetmişti. Ankara’da yaşayan ve çalıştığı bir proje için kısa süreliğine İstanbul’da olan mimar Başak Cengiz’in nişanlı olduğu ve kısa süre sonra evleneceği öğrenilmişti. Aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Can Göktuğ Boz, olaydan sonra yakalanarak tutuklanmıştı. İşte canice katledilen mimar Başak Cengiz olayında son durum…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’un lüks sitelerinin bulunduğu Ataşehir’de akşam saatlerinde işinden çıkıp evine dönen mimar Başak Cengiz, cani Can Göktuğ Boz'un saldırısına uğramıştı. İlk ifadesinde “karşı koyamayacağını düşündüğüm bir kadın seçtim” diyen Can Göktuğ Boz, samuray kılıcı ile defalarca saldırdığı mimar Başak Cengiz’i katletmişti. Başak Cengiz’in katledilmesinin görüntüleri basında da yayınlanmıştı. Bakanlık, o görüntüleri sızdıranların peşine düştü.

O Görüntüler İçin Suç Duyurusu

O Görüntüler İçin Suç Duyurusu

İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in evine yaptığı taziye ziyaretinde aile, Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanı Derya Yanık'a saldırı görüntülerinin yayınlanmasına ve sızdırılmasına yönelik tepkilerini dile getirdi.

Yanık, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

'Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Başak kızımızın kederli ailesine bu acıyı tekrar tekrar yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok. En başından beri takipçisi olduğumuz olayda hem kadına şiddetle hem de ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlerle mücadelemizi sürdürüyoruz. Türkiye'de ne kadınlar ne de aileleri savunmasız değildir, aksini düşünenler adalet karşısında hesap verecektir.'

Cenazede Acı Dolu Haykırışlar

Cenazede Acı Dolu Haykırışlar

İstanbul'da uğradığı kılıçlı saldırı sonucu yaşamını yitiren mimar Başak Cengiz'in (28) cenazesi, Ankara'da 11 Kasım’da toprağa verilmişti.

Namaz öncesi anne Beyhan Cengiz tabuta sarılarak kızı için ağıt yaktı. Bu arada sinir krizi geçiren Beyhan Cengiz, kızının tabutuna sarılarak, 'Yavrumu dalından kopardılar, yavrum doğradılar, yavrumu bizden ayırdılar. Geri dönecektin, gelin olacaktın yavrum. Kuzum benim' diyerek feryat ederken baygınlık geçirdi. O sırada Cengiz’in yanındakiler anneyi omuzlarına alarak cami dışına çıkardı. Beyhan Cengiz, gelen ambulansla hastaneye götürüldü.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın