Görüş Bildir
Haberler
Canan Kaftancıoğlu'nun Siyasi Parti Üyeliği Düşürüldü!

Canan Kaftancıoğlu'nun Siyasi Parti Üyeliği Düşürüldü!

Ulaş
14.06.2022 - 11:37 Son Güncelleme: 14.06.2022 - 11:38

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliği düşürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Kaftancıoğlu geçen hafta Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Kaftancıoğlu, işlemlerin ardından denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.

Kaftancıoğlu hakkında ayrıca siyaset yasağı getirilmişti. Edinilen bilgiye göre, Kaftancıoğlu’nun siyasi parti üyeliği de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düşürüldü.

Kaftancıoğlu’nun üyeliğinin düşürülmesi ile İstanbul İl Başkanlığı da infaz süreci tamamlanana kadar resmen bitmiş olacak.

Kaftancıoğlu’nun üyeliğinin düşürülmesi ile İstanbul İl Başkanlığı da infaz süreci tamamlanana kadar resmen bitmiş olacak.

Ancak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Siyasi yasak kararını tanımıyoruz mahkemeyi tanımıyoruz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl başkanımızdır. Nokta' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
48
25
11
10
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Canan Kaftancıoğlu 9 yıl önce attığı tweetlerden suçlanabiliyor ama Akp'liler 5 yıl öncesine kadar Fetö terör örgütüne yaptıkları desteklerden suçlanamıyor !

Trabzonnn

Hiç partiye alınmamalıydı böyle kişiler CHP 2002 AKP si olma derdine düşmüş. Madem aldınız atmayacaksınız bence CHP adını değiştirmeli yada hepsi CHP den ayr... Devamını Gör

Milletin inancı ile yaşantısı ile uğraşanlar her zaman kaybetmeye mahkum. Azınlığı hedef gösterdiğinde ötekileştiren bir siyaset ile her zaman kazanırsın. İç... Devamını Gör

Resho

Bu kadın istersen stratejinin üstadı olsun ama ben bu kadını artık partide istemiyorum. Bunun gibi sonradan CHP'li olmuş ya da görünenleri de...