Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Hayri'yi Kim Oynayacak? Camdaki Kız Hayri'yi Kimin Canlandıracağı Belli Oldu !

Camdaki Kız Hayri'yi Kim Oynayacak? Camdaki Kız Hayri'yi Kimin Canlandıracağı Belli Oldu !

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Kanal D dizisi Camdaki Kız, yakın zamanda sezon finalini yaptı. Büyük ses getiren final bölümünde beklenen düğün gerçekleşti. Son sahnede Nalan'ı, annesinin otel odasının kapısında ağlarken bıraktık ve Hayri adındaki bir görevli kendisine yardım elini uzattı ve üzerine bir şey örttü. Peki, Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon finalinde ortaya çıkan ve yüzünü göremediğimiz Hayri, ikinci sezon için en çok merak edilen karakter durumunda. Uyarlanan eserin de önemli unsurlarından biri olan 'Hayri' karakterini kimin oynayacağı ise bir başka merak konusu. Bu konuda birçok ismin adı geçiyor. Peki, Camdaki Kız Hayri kimdir? Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? İşte detaylar...

Camdaki Kız Hayri Kim?

Camdaki Kız Hayri Kim?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında Hayri, Nalan'ın şoförüdür. İkili birbirlerine aşık olurlar. Hayri ise kitapta Türkan ile evli ve 3 çocuk babasıdır. Eğitimsiz biri olarak tarif edilen Hayri, köyden çalışmak için İstanbul'a gelmiştir. Sedat'ta ilgi ve sevgi göremeyen Nalan, bebeğini de kaybettikten sonra depresyona girer. Bu durumda Hayri arasında yakınlaşma olur.

Bazı dedikodulara göre İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil ve Celil Nalçakan ile görüşülmüştü. Hatta Celil Nalçakan favori deniyordu.

Son haberlere göre ise Hayri karakterinin sahibi Cihangir Ceylan olmuş. Aslında bir süredir konuşuluyor ama kesinleşmiş gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın