Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 28. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Camdaki Kız 28. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız son fragmanda, Hayri karakterinin yaşadığı büyük değişim dikkatlerden kaçmadı. Dizinin sıkı takipçileri, Camdaki Kız fragmanını araştırıyor. İşte Camdaki Kız son bölüm yaşananlar ve 28. yeni bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanına, Cihangir Ceylan’ın hayat verdiği Hayri karakterinin değişimi damga vurdu.

Camdaki Kız 28. Yeni Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Nalan, Sedat ve Melisa'nın görüntülerini izleyince yıkılır. Sedat ise Nalan'ın gitmesini engellemeye çalışsa da başarılı olamaz. Rafet, Cavit'in şirkete ortak olmasını son anda reddeder. Rafet'in bu kararına öfkelenen Cavit, intikam için düğmeye basar. Feride, Sedat'ın itirafıyla Nalan'ın evliliğini bitireceğini öğrenir. Buna engel olmak isteyen Feride, Sedat'a gözdağı verir ve evliliğini bir kez daha kurtaracağını söyler. Sedat'ın Nalan'a yaşattığı bu çirkin olayı öğrenen Gülcihan ve Selen, harekete geçer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın