Görüş Bildir
Haberler
Çalıştığın Alanı Özelleştir: Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Çalıştığını Hissettirecek 9 Şey

Çalıştığın Alanı Özelleştir: Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Çalıştığını Hissettirecek 9 Şey

luna
23.12.2022 - 08:02

Çalıştığın ortamın sana daha iyi ve daha samimi gelmesi için yapabileceğin birkaç şeyi aşağıda bulabilirsin! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Ortamın havasını değiştirecek bitkiler al!

Çalışma alanındaki sıkıcı havayı ortadan kaldırmak için en iyi dostun bitkiler olabilir! Bitki ve çiçeklerin enerjisini hissetmek ve onlar sayesinde rahatlamak için çalıştığın ortama orkide, kaktüs, bambu, barış zambağı gibi bitkileri ekleyebilirsin.

2. Çalışma arkadaşlarınla aktiviteler yapabilirsin!

İş ortamını daha samimi hale getirmenin en kolay yolu çalıştığın kişilerle arkadaş olup onlarla vakit geçirmek! Örneğin birlikte belirli tarihler belirleyip iş yerinde ya da iş yeri dışında olacak şekilde belirli aktiviteler yapılabilir.

3. Hoşuna giden renklerde renkli not defterleri edin!

3. Hoşuna giden renklerde renkli not defterleri edin!

Not defteri kullanmak hem planlarını aksatmamanı hem de düzenli olmanı sağlayacak! Karmaşadan uzaklaşman ve her şeyin yerli yerinde olması seni rahatlatırken masanda renkli renkli duran not defterleri de içini ısıtacak!

4. Renkli kalemler ile ortamını renklendir!

Rengarenk kalemleri kim sevmez ki? Aldığın notları daha keyifli hale getirmek için renkli kalemler kullanmak çalıştığın ortamı daha samimi hissettirecek küçük detaylardan sadece biri!

5. Masana sevimli kupalar koyabilirsin!

5. Masana sevimli kupalar koyabilirsin!

Çalışırken içini ısıtmakla kalmayıp göz zevkine de hitap edecek aşırı tatlı bardaklar ile daha samimi ve sana özel bir ortam yaratabilirsin! Her kahve, çay içtiğin zaman sevimli kupalar sayesinde olduğun ortamdan normale göre daha fazla keyif alacaksın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Motivasyon posterleri asabilirsin!

Çalışma ortamında sürekli göreceğin bir yere motive edici cümlelerden oluşan posterler, stickerlar yerleştirerek alanını daha sıcak ve seni mutlu eden bir ortama dönüştürebilirsin!

7. Alanını sürekli temiz tut!

Çalıştığın alanın temiz olması sana sanki evindeymişsin gibi sıcak ve rahat bir ortam sağlar! Bu nedenle de çalıştığın ortamı belirli aralıklarla toparlayıp temizleyerek çalışırken daha iyi hissedebilirsin.

8. Olduğundan daha rahat hissedeceğin bir bel minderi alabilirsin!

8. Olduğundan daha rahat hissedeceğin bir bel minderi alabilirsin!

Masa başında çalışırken oturduğun koltuktan daha rahat hissedeceğin bir bel minderi seni çok rahatlatabilir! Birçok şirin model arasından sana en sevimli geleni bularak ortamını çok daha samimi bir hale getirebilirsin!

9. Seni mutlu edecek müzikler dinle!

Çalışırken kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde modunu yükselten müzikler dinleyebilirsin! Bunu yapman hem çalışma ortamından sıkıldığında seni daha mutlu eder hem de verimini arttırır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın