Görüş Bildir
Haberler
Cahit Berkay'dan Muharrem İnce'ye Tepki: 'Verdiğim Oyu Haram Ettirme'

Cahit Berkay'dan Muharrem İnce'ye Tepki: 'Verdiğim Oyu Haram Ettirme'

Sanatçı Cahit Berkay, yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Berkay, 'Sayın İnce, lütfen ince kal, verdiğim oyu haram ettirme' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde CHP'den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddiasıyla gündemde olan Muharrem İnce'ye sanatçı Cahit Berkay'dan tepki geldi. 

İnce dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu. 

Muharrem İnce'nin paylaşımına sanatçı Cahit Berkay da eleştiriyle yanıt verdi.  'Zamanlaman muhteşem' diyen Berkay, 'umutlara balta olursun... sayın...ince... lütfen ince kal...verdiğim oyu haram ettirme...' ifadelerini kullandı.

"Partiyi bölüyor" eleştirilerine tepki gösterdi

"Partiyi bölüyor" eleştirilerine tepki gösterdi

CHP’nin gerçekleştirdiği ve yeniden Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa seçildiği kurultay sonrası parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar” demişti.

Muharrem İnce 'partiyi bölüyor' eleştirilerinin ardından dün sessizliğini bozmuş ve Twitter hesabından 'Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
40
22
10
8
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Cidden yaptığı sadece oy bölmek olacak.Tek başına iktidar olamayacağı çok belli ne de barajı geçecek. Cahit Berkay çok doğru söylemiş.

Sabahci

CHP nin bu ulkede tek basina iktidar olma şansi varmi sizce gercekten...

Ozan Eril

tamam ince yine aday ol yine oy verelimde sende tadında bırakmayı bilmiyosun her şeye bi cevap olmuyo. parti kurarsanda sarıgül gibi silinir gidersin benden ... Devamını Gör

Alper Kaya

Oyları bölme zamanı geldi ondandır