Görüş Bildir
Haberler
Büşra Ayaydın Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir? Büşra Ayaydın Neden Gündemde?

Büşra Ayaydın Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir? Büşra Ayaydın Neden Gündemde?

Oyunculuk kariyerine Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın kızı karakteri ile başlayan Büşra Ayaydın, geçirdiği büyük değişimi anlattı. Bir Youtube kanalına konuk olan ve hayatını anlatan Büşra Ayaydın, başörtüsü takmaya başlamasını anlattı. Büşra Ayaydın, yaptığı açıklamalarla gündeme gelirken, ‘Büşra Ayaydın kimdir’ sorusu da sorulmaya başlandı. İşte Büşra Ayaydın’ın açıklamaları ve hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Büşra Ayaydın: Başörtüsü Takmadan Önce Namaz Kılmaya Başlamıştım

Büşra Ayaydın: Başörtüsü Takmadan Önce Namaz Kılmaya Başlamıştım

Büşra Ayaydın, katıldığı programda yaşadığı değişimi şu sözlerle anlattı;

'Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana 'Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun’ diye tepki göstermişti.

Bu sözler sonrası Büşra Ayaydın kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir soruları aratılmaya başlandı. İşte Büşra Ayaydın’ın hayatı ve kariyeri…

Büşra Ayaydın Kimdir?

Büşra Ayaydın Kimdir?

Tam adı Fatma Büşra Ayaydın olan genç oyuncu 27 Ekim 1994 yılında dünyaya geldi.

27 yaşındaki oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın kızı olan Selvi Çakır karakteri ile genç yaşta dizilerle tanıştı.

Ankara ilinde dünyaya gelen oyuncu lise yıllarında oyunculuk hayatına dahil oldu ve kısa zaman içerisinde kendisini geliştirerek günümüzün beğenilen oyuncularından birisi haline geldi.

Büşra Ayaydın genç yaşına rağmen birçok başarılı projede rol aldı.

Canan, Derman, Hatırla Sevgili, En İyi Arkadaşım, Mavi Rüya ve Kurtlar Vadisi adlı projelerde yer alan oyuncu son olarak Siccin 3 filmi ile vizyonda olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın