Görüş Bildir
Haberler
Buse Varol'dan Olay Instagram Paylaşımı! Buse Varol ve Alişan Ayrılıyor mu?

Buse Varol'dan Olay Instagram Paylaşımı! Buse Varol ve Alişan Ayrılıyor mu?

2018 yılında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol evliliğinde kriz yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla şehir dışına çıktığını belirten Varol'un o paylaşımı sosyal medyayı salladı. Buse Varol ve Alişan ayrılıyor mu? Buse Varol ve Alişan ayrıldı mı? İşte merak edilenler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

2018 yılında dünyaevine giren Buse Varol ve Alişan çifti yollarını kısa süreliğine ayırmak durumunda kaldı. Buse Varol'un İstanbul'dan ayrıldığı bir fotoğrafı yayınlaması gündeme bomba gibi düştü. Instagram hesabı üzerinden şehir dışına gittiğini belirten bir paylaşım yapan Varol'un daha önceki paylaşımları da oldukça konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla takipçilerini büyüleyen Varol'a takipçilerinden 'Alişan çok kıskanacak' şeklinde yorumlar gelmişti. Varol, şimdi ise şehir dışına giderek Alişan'ı çok üzecek. Çift kısa sürede olsa bu nedenle ayrı kalacak.

Henüz Bir Açıklama Gelmedi

Henüz Bir Açıklama Gelmedi

Varol'un paylaşımının ardından ortaya atılan iddia için çiftten şu anlık herhangi bir açıklama gelmedi.

İşte O Paylaşım

İşte O Paylaşım
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kanaryam Kanaryam

Her derdimiz tasamiz bitti milletin ayrilip ayrilmadigi kaldi herkesin sorunu kendine . Gercekten yani bu nedir kari koca cnazeden beri gündemde kalmak ic... Devamını Gör