Görüş Bildir
Haberler
Burun Şeklin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

Burun Şeklin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

Easterling
16.06.2021 - 17:17

Burun şeklin senin hakkında aslında çok şey söylüyor! 

Bakalım seninki ne söylüyor! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burun şeklin bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cesur ve başarılı!

Aşağıya doğru eğimli bir ucu olan bu uzun burun tipine sahip kişiler cesurdur ve hayatta karar verme ve net bir şekilde düşünme yeteneğine sahiptir. Ayrıca iyi bir mücadeleyi seven son derece hırslı insanlardır. Orta yaşa geldiklerinde başarılı olmaları tamamen normaldir.

Özgür ve kıskanç!

Bu burun tipine sahip insanlar yaygın olarak özsaygısı düşük olan insanlardır. Genellikle kesin olmayan veya çok dar görüşler ifade ederler. Ayrıca özgürlüklerine çok düşkündürler. Zaman zaman kıskanç da olabilirler.

Girişimci ve güçlü!

Bu burun tipine sahip insanların genellikle stratejik düşünme yetenekleri oldukça gelişmiş olur. Aynı zamanda girişimci ve çok fazla zihinsel dürtüye ve çok fazla dayanıklılığa sahip olduğunuzun işareti olabilir.

Kaygısız ve çokbilmiş!

Ucu yukarı bakan ve genellikle burun deliklerini görünür kılan bu tip küçük buruna sahip olanlar, ruhsal ve fiziksel olgunluğa erişmekte biraz zorlanabilirler. Dünya ve her türden insan hakkında bilgili olduklarını iddia ederler, ancak aslında kaygısızlardır ve bu bazen onları zor durumda bırakabilir.

Pratik ve güvenilir!

Bu burun aslında kutsal ya da ilahi burun tipi olarak da bilinir ve biraz düz burun tipine de benzer. Ancak uç dikey ve yuvarlaktır. Genellikle, buna sahip olan kişilerin pratik, güvenilir ve dengeli olma eğiliminde olduğu anlamına gelir.

Net ve hoşgörülü!

Bu burun tipine sahip insanlar daha çok net düşünmeye ve hoşgörülü olmaya meyillidirler. Yapmaya başladıkları işte sebat ederler ve güvenilir olarak kabul edilirler. Sanat hakkında bilgi sahibi olabilirler. Erkekler genellikle medyada çalışır, işletmeleri yönetir veya kendilerini sanata adar. Kadınlar ise genellikle ya kişisel sekreter ya da model olarak çalışabilirler.

Başarılı ve içgüdüleri güçlü!

Kanca burun, başarıya ulaşmak isteyen kişilerde yaygındır. Kanca burnu olan kadınlar eğitimde başarılı olabilir ve iyi iş fırsatları bulmak için güçlü bir içgüdü geliştirebilirler.

Duygusal ve cömert!

Erkeklerde daha sık görülen bir burun türüdür. Etli bir burnu olan insanlar genellikle cömert, duygusal ve hassastır, ancak spekülasyondan hoşlanmadıkları için temkinlidirler. Özel hayatlarında başkalarına yardım etmeye isteklidirler. Bu burun tipine sahip kadınlar, ev ekonomisi alanında ve otel işletmeciliği gibi diğer ilgili alanlarda büyük beceriler geliştirebilirler.

Güçlü ve inatçı!

Düzensiz bir burun, teorik olarak güçlü ve inatçı bir karakteri sembolize eder, ancak aslında bu bir dış görünüşten başka bir şey değildir. Ayrıca yaygın olarak düzensiz burunlu insanlar genellikle çok cömerttir.

Eğlenceli ve karamsar!

Düz burun, insanların pek çok farklı beceriye sahip olduğunu ve eğlenmeyi sevdiklerini gösterir, onları çok iyi tanımasanız bile hayata karşı belirli bir karamsar bakış açısına sahip gibi görünürler.

Özgüvenli ve inatçı!

Dar burunlu kişiler özgüveni temsil eder. Genellikle inatçı, savunmasız olma eğilimindedirler ve manevi konulara özel bir ilgileri vardır.

Gururlu ve sanatsal!

Bu burun şekline sahip kişiler genellikle geniş bir sanat ve estetik anlayışı sergilerler. Biraz gururlu ama yalnızlık içinde kendi başlarına geçirebilecekleri zamanı takdir eden huzursuz ruhlardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
139
54
29
25
18
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pxx

Benim burnu girmemişsiniz bilader. Sizin yüzünüzden en yakın olanı seçip, girişimci olmak zorunda kaldım

favilla favilla

ben karaktersizim galiba zira burnum yok burda 😅

miyase

benim burnum yok orda aq