Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor 0-1 Beşiktaş

Bursaspor 0-1 Beşiktaş

Fatih
08.11.2015 - 18:53 Son Güncelleme: 08.11.2015 - 22:16

Şenol Güneş'ten basına tepki

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, şu ifadeleri kullandı;

“İyi hoca ve iyi bir takıma karşı oynadık. Biz de Avrupa Ligi’nden sonra buraya geldi. İlk defa bir takıma bize karşı üstün oldu ve kazanmaya yakın oldu. Onları tebrik ediyorum ama biz kazandık. Pas alışverişimiz iyi olmadı. Oyununun üstünlüğü rakipteydi.”

“Bursaspor benim zamanımda da taçtan gol yemişti. Biz de bugün taçtan sonra 3-4 pas yapıp golü bulduk. Bu maçın kıymetini bilmek zorundayız. Biz daha çok pozisyona giren, daha çok topla oynayan ve gol atan takım olmak zorundayız. Bu maçtan ders alacağız.”

“Ne hücuma gidebildik ne de savunma yapabildik. Atiba’ya çok yük bindi. ATiba ileriye çıkınca Jouse çok boş kalmaya başladı. Bir de rakibin o bölgeden şutları gelince değişiklik yaptık. Olcay da oyuna girince çok iyiydi. Hücumcu 5 oyuncumuz iyi ve diri olduğu zaman hem pozisyon buluyoruz hem de rakip üstümüze gelemiyor.”

“Bugün önemli olan 3 puandı. Bugün yapmayacağımız işleri yaptık! Rakibe çok top verdik. Bazen böyle şansa maçlar alıyoruz. Tüm oyuncularımdan memnunum. Oynamayanlardan da memnunum. Basında bazı şeyleri kaşıyorlar ve ayıp ediyorlar.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğuzhan: "3 puanı almak çok önemliydi"

Beşiktaş'ın Bursa deplasmında 3 puanı kazandıran golü atan Oğuzhan Özyakup, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

90. dakikada attığı golle takımına altın değerinde 3 puan kazandıran Oğuzhan Özyakup maçtan sonra yaptığı açıklamada , 'Bursa deplasmanı zor maç 4 kere maç yaptım sadece 1 kere yenildim burada. Dengeli başladık maça ancak onlar taraftarı arkasına alarak baskı kurmaya çalıştı. Biz o baskıdan kurtulduk ancak tam pozisyonlara giremedik. Golden önce çok iyi paslaştık. 3 puanı almak çok önemliydi' ifadelerini kullandı.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/futbol/oguzha...

Sağlam: "Oyuncularımız mağlubiyeti hak etmedi."

Beşiktaş mağlubiyetinin ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: ''Karşımızda iyi bir takım kaldı. Sezon başından bu yana iyi organize oluyorlar. Biz de bazı sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Sıfırdan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız mağlubiyeti hak etmedi. Çok fazla oynama şansı vermedik. Defansif açıdan gerekeni yaptık. Ofansif açıdan da denemelerimiz oldu. Son pasları daha iyi değerlendirebilirdik. Son dakikada golü yedik ve üzüldük. Ancak 1 puan alabilirdik. Bu mücadeleyi sonraki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz. Oyundan memnunum. Futbolun azizliğine uğradık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Zor bir deplasmanda 3 puan aldılar. Bursaspor bu ligin zirve takımlarından biri olacaktır. Ben buna inanıyorum.'' diye konuştu.

Gökhan Töre ile aralarında geçen tartışmayla ilgili yöneltilen bir soruya ise Sağlam: ''Böyle şeyler futbolda oluyor. Özellikle Beşiktaş maçları gergin geçiyor. Bazen bazı şeylerin hasarları onarılmıyor. Ancak anormal bir durum yok.'' cevabını verdi.

Bursaspor'un Kamerunlu savunma oyuncusu Dany ise, kendileri adına iyi şeyler söylemenin mümkün olduğunu belirterek, ''Futbol bazen böyledir. Ancak bizim adımıza iyi şeyler söylemek mümkün. Çok da fazla söyleyecek bir şey yok. Son anlarda golü yedik.'' diye konuştu.

Maçın genelinde ellerinden geleni yaptıklarını belirten Dany: ''Özellikle ilk yarıda yüklendik. Rakibimizin yorgun olması sebebiyle bu mantıklıydı. Ancak bir şekilde yenildik. Tabii bu mağlubiyet bizim için iyi bir şeye de vesile olabilir.'' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...

Maç Sonu Gerginlik

Maç Sonu Gerginlik

Beşiktaş'ın Bursa deplasmanında son dakikalarda Oğuzhan'ın attığı golle 1-0 biten karşılaşma sonrasında Ersan Gülüm ile Bursaspor yedek kulübesindeki futbolcular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Sözlü atışmanın ardından Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Ersan Gülüm'e tepki gösterdi ve üzerine yürüdü. Bu arada saha içerisinde tartışan Gökhan Töre ise maçın bitiminden sonra yeniden Ertuğrul Sağlam ile tartıştı.

Beşiktaşlı futbolcular da olaya müdahale edince tünel bir anda karıştı. Emniyet güçleri araya girdi ve olayların daha büyümesini önledi.

DHA

Bursaspor 0-1 Beşiktaş

Bursaspor 0-1 Beşiktaş

Lider Beşiktaş, Şenol Güneş'in eski takımı Bursaspor'u 89. dakikada Oğuzhan Özyakup'un müthiş golüyle yıktı. Bursa Atatürk Stadı'ndan 1-0 galip ayrılan siyah-beyazlılar zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Atatürk Stadı'ndaki nefes kesen karşılaşma, Oğuzhan Özyakup'un bitime 1 dakika kala attığı golle 1-0 Beşiktaş galibiyetiyle sona erdi. Bursaspor'a karşı son 5 lig maçında golleri 85. dakika ve sonrasında atan Beşiktaş, bugün de 3 puanı 89'da Oğuzhan'ın golüyle almasını bildi.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında Bursaspor etkili olan taraftı. Ev sahibi ekibin 15. dakikada bir topu direkten döndü. Josue'nin köşe vuruşunda Bekir'in kafa vuruşu üst direğe çarpıp kaleci Tolga'da kaldı. 

Maçın ilk yarısında Bursasporlu taraftarların sahaya attığı patlayıcı maddeler nedeniyle gergin anlar yaşandı. Beşiktaş'ın köşe vuruşlarında topun başına geçen Quaresma ve Gökhan Töre'yi hedef alan 'taraftarlar' sahaya attıkları patlayıcı maddelerle oyunun bir süre durmasına neden oldular. 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş devre arasında oyuncu değişikliği yaptı. Siyah-beyazlılar'da Jose Sosa ikinci yarının başında yerini Necp Uysal'a bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam 70. dakikada iki değişiklik birden yaptı. Bekir yerini Faty'e bırakırken Isaac Cuenca'nın yerine Miroslav Stoch oyuna girdi. 

Sarı kart gördükten sonra agresif hareketler sergileyen Ricardo Quaresma da 73'te yerini Olcay Şahan'a bıraktı.

Bursaspor'da Tom De Sutter 81. dakikada Necid'in yerine oyuna dahil oldu. Beşiktaş son oyuncu değişikliği hakkını 85'te Gomez'in yerine Cenk Tosun'u alarak yaptı. 

Beşiktaş'ın galibiyet golü 89. dakikada geldi. Atiba'nın yerden pasına ceza sahası çizgisi üzerinden gelişine bir vuruş yapan Oğuzhan kaleci Mert Günok'u avladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca siyah-beyazlılar sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
35
11
2
1
0
0