Görüş Bildir
Haberler
Bursa’da Freni Patlayan TIR Dehşet Saçtı: En Az 3 Can Kaybı, Onlarca Yaralı Var

Bursa’da Freni Patlayan TIR Dehşet Saçtı: En Az 3 Can Kaybı, Onlarca Yaralı Var

Bursa’da freni patlayan TIR dehşet saçtı. Yolun karşı şeridine geçen TIR önüne gelen araçları biçti. Onlarca aracın hurdaya döndüğü kazada 9'u ağır 21 kişinin yaralandığı, 3 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı.

KazaBursa - Ankara yolu üzeri Barakfakih mevkiinde 17.30 sıralarında meydana geldi. İHA'nın haberine göre, İnegöl istikametinden gelen TIR sürücüsü, freni patlayınca önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. 

Yolun ortasındaki bariyerleri aşan TIR, İnegöl istikametine gitmekte olan araçlara çarpmaya başladı. 10’larca aracı önüne katan TIR, yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Diğer araçların da hızla gelmesiyle anayol, savaş alanına döndü.

3 kişi öldü, 9 yaralının durumu ağır

3 kişi öldü, 9 yaralının durumu ağır

Bursa Valisi Yakup Canbolat, savaş alanına dönen kazanın olduğu yerde incelemelerde bulundu. 

3 kişinin öldüğü kazada yaralanan 21 kişiden 9’unun durumunun ağır olduğunu belirten Vali Canbolat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da bilgi verdi.

Kaza anı kameralara böyle yansıdı 🎥

Kaza yerinin drone ile kaydedilen görüntüleri 🎥

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caps

Aracın bakımını yaptırmayan bir adam yüzünden, tek suçları yanlış zamanda yanlış yerde olan insanlar öldü. Baktırsaydın o aracıda o kadar insan acı çekmeseyd... Devamını Gör

ugurovski

çok iyi dedin

Arma Subaşı

Tırın freni 3 sebepten patlar, %70 Aşırı tonaj yüklemesi, %29 bakımsızlık, %1 fabrikasyon hata. Kimsenin günahını almak istemem ama %99 oranda o Tırın sahibi... Devamını Gör

orumbocukadam

bence şöför kalp krizi geçirdi ve ayağı gaz pedalına basılı kaldı zira tır hiç hız kesmiyor

Metin Yavuz

Yan taraf tarla iken ya şok ya bilinç kaybı bu duruma yol açmış. Kaza sonuçta pek bişey de diyemiyor insan.