Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, Hangi Film Karakteri Olduğunu Söyleyelim!

etiket Burcunu Söyle, Hangi Film Karakteri Olduğunu Söyleyelim!

Roxy Carmichael
09.01.2021 - 19:30 Son Güncelleme: 09.01.2021 - 19:51

Hep bir film karakteri olmak istemişimdir! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu öğrenelim, sonucu söyleyelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gollum!

Gollum!

Sen istediğinin olabilmesi için her şeyi göze alabilen bir tipsin! Tıpkı Gollum gibi isteğine ulaşmak için bazı bencillikler yapabilirsin! Tabii büyük sonuçlarına da katlanman gerek... Yine de içinde bazı zamanlarda sana 'bunu yapmamalısın' diye fısıldayan iyi bir yön var! Seni görenler çift kişilikli sanabilir. Amaçların için bazen çok hırslı olabiliyor, bazen de yalnızca kalbini dinleyip kenara çekilebiliyorsun. Sanırım insanların sana olan davranışlarına göre muamele gösteriyorsun!

Harley Quinn!

Harley Quinn!

Dışarıdan çılgın, delidolu ve dediğim dedik görünsen de içinde merhametli ve yumuşak bir taraf var! Her şeyi dalgaya alma potansiyelin olmasına rağmen yalnız başına kaldığın zaman dışarı vuramadığın şeyleri kendi içinde büyütüp üzülebiliyorsun. Bir kötü yönünde insanlara gereğinden fazla değer vererek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak... Tıpkı Harley Quinn ve Joker aşkı gibi...

Aragorn!

Aragorn!

Aragorn'daki adalet ve mantık sende tamamen yer edinmiş. Her şeyi adalet terazisinde ölçüyor ve ona göre hareket ediyorsun. Amaçların için asla acele etmiyor ve her şeyin zamanının gelmesini bekliyorsun. Belki de bu yüzden amaçlarına daha hızlı ve olabilecek en iyi şekilde ulaşabiliyorsun! Unutulmamalı ki Aragorn'da epey bekleyerek kral olmuştu... Mantığın daima öne çıksa da kalbini dinlemeyi ihmal etmiyor ve bu durumu inanılmaz iyi bir şekilde dengede tutuyorsun!

Alex DeLarge!

Alex DeLarge!

Eğer bir ortama gireceksen tüm gözler senin üzerine toplanır. İlgisizliğe asla tahammül edemiyorsun, çünkü asla ilgisiz kalmamışsın! Sende doğuştan bir lider ruhu var! Eğer bir arkadaş grubunuz varsa ister istemez her şeyin onayı senden geçiyor. Lisede popüler olmaman imkansız gibi bir şey! Her aslan burcu gibi Alex'i de arkadaşları çekemeyerek saf dışı bırakmak istemişti, fakat aslan burçları asla hafife alınmamalı!

Tony Stark!

Tony Stark!

Aslında özünde çok iyi bir insansın, fakat Akrep burcunun vermiş olduğu o çekicilik ve senin de bu çekiciliğin farkında olman hayatını bazı durumlarda karmaşıklaştırabiliyor. Tony Stark gibi bir o dala bir bu dala konmak sana göre görünse de su grubu bir burca sahip olduğun için bir yandan da göz ucuyla hayatının aşkını araman kuşkusuz! Eğer o kişiyi bulursan her şeyi bir kenara atacağından şüphe yok! Keskin zekan ile başarılı olmaman imkansız! Seninle baş etmek kesinlikle zor!

Edward Scissorhands!

Edward Scissorhands!

Kova burcu en zararsız ve kendi halinde burçtur. Tıpkı makas elleri olan Edward'ımız gibi! Kimsenin tavuğuna kışt demeyen birisin. Tabii eğer damarına basmıyorlarsa! Eğer öyle bir hata yaparlarsa herkes cevabını alır. Yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsun. Mantık insanı olarak görülsen de bunun en büyük nedeni kalbini çarptıracak birini henüz bulamamış olman. Eğer o kişi karşına çıkarsa buzdan kalbin eriyecek...

Jigsaw!

Jigsaw!

Sen Jigsaw gibi adaletin yerini bulmasını istiyorsun. Tabii onun kadar acımasız olduğun söylenemez, fakat yeter ki damarına basmasınlar... Öfkeni içinde tutup bastırıyorsun. Sonucunda da seni üzenleri ciddi bir intikam ateşi bekliyor... Yine de sana iyi davrananlara karşı inanılmaz merhametli ve iyi niyetlisin. Özetlemek gerekirse seni üzmesinler yeter...

Tony Montana!

Tony Montana!

Kendi adalet sistemin var ve adeta yargı dağıtıyorsun. Çevrende inanılmaz fazla insan olmasına rağmen bunlardan yalnızca bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan gerçek dostun olabilmiş. İnsanlarda aşırı seçicisin. Bu yüzden insanlarla mesafen her zaman uzak. Tam bir insan sarrafı diyebilirim senin için. Haa bir de doğru kişiyi bulunda her şeyi feda edebilecek kadar aşık!

Michael Corleone!

Michael Corleone!

Kendine ait otoriten var ve herkesin bu otoriteye ayak uydurmasını istiyorsun. Kişiliğin nedeniyle sevenlerin bol ama sırtından bıçaklanmaya her an hazır olmalısın. Keskin zekan ve altın hislerin seni inanılmaz insan sarrafı yapmış. Sana yamuk yapabilmek neredeyse imkansız. Sen ne dersen o olur diyebiliriz.

The Bride!

The Bride!

Sende tam bir ebeveyn ruhu var! Çocuklarım olmadan asla diyen Aliye gibi ortalarda dolaşan The Bride tam da senin ruh eşin! Bunun yanı sıra dışarıdan sakin biri gibi görünsen de hatta normal yaşamında oldukça sakin bir yaşam sürsen de damarına basıldığı anda savaş baltalarını çıkarıyorsun. Bu da senin ne denli savaşçı olduğunu gözler önüne seriyor. Hiç kimse senin hakkını yiyemez gardaşım, merak etme!

Mathilda!

Mathilda!

Sen biraz ayran gönüllü gibisin... Tıpkı Mathilda'nın Leon'a aşık olduğu gibi biri sana 'Selamun Aleyküm' dediği anda kalbinde ufak ufak kelebekler kanat çırpmaya başlıyor. Çok fazla kısa süreli aşk yaşayabilirsin ama bazen delidolu aşklara da denk gelmiyor değilsin... Sende inanılmaz bir star ışığı var ve buradan ilerlersen çok iyi yerlere gelmene kesin gözüyle bakılabilir. Çabuk sinirlenen bir yapın olmamasına rağmen sinirlenince intikam için gözlerin dönüyor ama sen aşk çocuğusun, yine kendi yolunda ilerliyorsun.

Amelie!

Amelie!

'Hayat bayram olsa' mottosunun ana sponsoru Amelie, tam da senin ruh eşin! Onun gibi enginarlara özel bir ilgi duymasan bile tıpkı onun gibi sende de bir keriz mutluluğu var! Her şeye olur olmadık mutlu olabiliyorsun. Aman komşuma poğaça götüreyim ya da yoldan geçen yaşlı amcayı karşıdan karşıya geçireyim gibi şeyler tam da seni anlatıyor. Hayattaki en büyük isteğin aşk! Gerçek aşkı bulmak seni inanılmaz heyecanlandırsa da bulduğun anda naif yapından dolayı dip köşe kaçıyorsun. Aile kavramına önem vermek senin yapında var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
187
129
103
72
32
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?