Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Libidonu Arttıran Burcu Söyleyelim

Burcunu Seç, Libidonu Arttıran Burcu Söyleyelim

Güzelliği/Yakışıklılığı ile bizi kendine çeken insanlar, aynı zamanda farklı bir enerji de yayarlar. Bu enerji bizim istemsizce duygularımızı harekete geçirir. Burcuna göre libidonu arttıran burcu söylüyoruz.

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Koç-Aslan

Koç burcunun libidosunu arttıran burç şüphesiz Aslan burcudur. Zaten libidosu oldukça yüksek olan Aslan burcu sizi tatmin etmek için elinden geleni yapacaktır. Size hiç tatmadığınız duyguları tattıran ve hayatı spontane yaşayan Aslan burcu, Koç burcunun tam da aradığı kişidir. Ben merkezci olan Koç burcunun her zaman yanında olacak ve onu her zaman el üstünde tutacak burçtur. Her anlamda mükemmel bir ilişkiye sahip olabilecek Koç ve Aslan çoğu zaman inatlaşsalar da bir şekilde barışmanın formülünü de bulabilirler. Tabii bu tartışmalara Aslan burcunun kıskançlığı dahil olmazsa...

Boğa-Başak

Boğa burcunun sabırlı tutumu ve Başak burcunun özenle her şeyi mükemmel hale getirmesine bakılırsa, Boğa ve Başaklar mükemmel çiftin tarifi olurlar. Libidosunu yükselten, yükseltmekle kalmayıp, Boğa burcunun tam istediği birine dönüşen Başaklar kendilerini ilişkiye adarlar. Romantik Boğalar ise bir ilişkiden beklentilerini tam olarak Başaklardan alabilirler. Aslında çoğu zaman çatışsalar da ten uyumlar mükemmel olan Boğa ve Başakların istekleri de aynı doğrultudadır. Huzurlu, sakin ve bol tutkulu bir aşk...

İkizler-Kova

İkizler burcunun libidosunu tartışmasız Kova burçları yükseltir. Etkileyici, girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çeken İkizler burcu, Kova burçlarının gözünden kaçmaz. Eğlence düşkünü, yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız Kovalar ise İkizler burcu için doğru adrestir. İkisi de yalnız olmaktan nefret ederler. Yalnız olmak istedikleri tek an baş başa kaldıkları anlardır. Birbirini çok iyi tamamlayan ve bir ilişkide olması gereken her şeyi oldurabilen İkizler ve Kova mükemmel aşkın formülüdür. İkizler her zaman karşısındaki insanın dış görünüşüne daha fazla önem verir. Yanında herkesin dikkatini çekecek ve imrenecek birisi olsun ister. Bu durumda oklar Kovaları gösterir. Bol tutkulu, bol eğlenceli bir ilişki sadece İkizler ve Kova burçlarından oluşur.

Yengeç-Akrep

Aşk dedik de aklımıza Yengeçler geldi. Yengeç burcu aslında herkesle çok güzel aşk yaşayabilir ama karşısındaki bir Akrepse kör kütük aşık olur. Gözü hiçbir şeyi görmez. Onu görmek için ekstra heyecanlanır ve artık her şeyi aşık olduğu kişi olur. Tabii bu duygular ona güvenene kadar gerçekleşir. Herkese temkinli yaklaşan Akrep, Yengecin etrafa yaydığı güven duygusuna aşık olur en çok... Yengeç burcunun ise bağlanınca zor kopması nedeniyle bu ikilinin uzun süren bir ilişkisi olur. Eee bu uyumun yanına bir de libido gelirse tadından yenmez. Yengeç burcu sahiplenilmek ve kıskanılmak ister aradığı şey Akrepte fazlasıyla vardır. Bu sahiplenici tutum Yengecin libidosunu yükseltmek için yeterlidir.

Aslan-Koç

Çok zor anlaşsalar da aralarındaki çekim kilometrelerce öteden fark edilebilir. Aslan, Koç'a aittir, Koç ise Aslan'a... Bu değişmez bir kuraldır. İlişkinizde heyecanın bitmesini istemiyorsanız Koç burcuyla birlikte olmalısınız. Bu birliktelik hem tutkulu hem de fazla çatışma içinde geçer ama tartışmalara bile ateşli olan bu iki burç, büyük bir ten uyumuna sahiptir. Zıt kutupların birbirini çektiği gibi Aslanlarda Koçları böyle çeker. Aslan en çok Koç burcunun enerjisinden etkilenir. Her zaman dinamik olan ve her şeye enerjisi olan Koç burcu Aslan burcunu harekete geçirmek için birebirdir. Bu nedenle libidosunu arttırmak için bir Koça ihtiyacı vardır.

Başak-Oğlak

Zaten hayatında her zamana başarı odaklı olan Başaklar, Oğlak burcunun da başarısından etkilenir. Bu iki burç sadece cinsel çekim açısından değil, her türlü başarıyı beraberinde getirirler. İkisi de fazla dikkatli, istekli ve başarı odaklıdır. Ellerinden hiçbir şey kaçmaz. Bu nedenle ilişkileri sadece libido üzerine kurulamaz. Başak burcu dış görünüşten etkilendiği kadar karakterden de fazla etkilenir. Farkında olmadan yapılan jestler, ani planlar Başak burcunu hoşuna gider. Oğlak ile Başak burcunun ilişkisi yatakta ne kadar şehvetliyse iş hayatında da öyledir. Eğer aralarındaki uyumu yakalayamazlarsa iş hayatında yarışa girebilirler. Böyle zamanlarda onlardan uzaklaşmak gerekebilir.

Terazi-İkizler

'Romantik Terazi burcunun sandığı kadar romantik olmayan İkizler burcu ile nasıl anlaşır?' onu pek bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey varsa bu iki burcun birbirine çok yakışacağıdır. Bu ilişkinin en çok seveni tartışmasız Terazidir. Her zaman kendinden verir ve ilişkinin ayakta kalması için en çok o çabalar. ikizler burcu ise Terazinin bu aşkına kayıtsız kalamaz. Onun sevgisi ve sevgisini gösterme şekli İkizler burcunun çok hoşuna gider. Tensel çekimleri fazla olan bu iki burç, birbirinin libidosunu arttırır aslında. İstemsizce bir elektrik alırlar ve öyle veya böyle sonunda birlikte olurlar. Hiçbir İkizler burcu Terazinin çekiciliğini geri çeviremez.

Akrep-Balık

Psikolojik açıdan zayıf olan Balıklar, Akrep burçlarından fazla etkilenir. Kontrol sahibi olmayı seven ve ilişkilerdeki baskın tutumunun karşılığını Balıklardan alan Akrepler için ideal eş Balık burcudur. Bir ilişkinin tek bir tarafı romantik olması gerekirse buradaki ilişkide o taraf Balık burcudur. Akrepler ise ilişkinin sahibidir. Aslında her şeyin sahibidir. Kendini aşkına, sevgilisine adayan Balık burcu Akreplerin aradığı özellikleri taşır. Birbirine karşı inanılmaz bir çekim hisseden bu iki burcun asıl etkilendiği şey güçtür. Akrep balığın güçsüzlüğünü Balık ise Akrebin gücünden etkilenir.

Yay- Koç

Çok zor bir ilişki gibi gözükse de Yaylar kendilerinden daha çapkın biriyle karşılaşınca bir adım geride dururlar. Yay burcu aşırı flört etmeyi sevse de karşısına elinde tutamayacağı veya o sıkılmadan giden biri varsa onun arkasından göz yaşı bile dökebilir. Bu ilişki zor, bol tartışmalı ve sürekli barışıp/küsmeli ilerler. Eğlence düşkünü Yay burcu en çok Koçların bu enerjilerin hoşlanır. Kendi gibi dur durak bilmeyen, sürekli orada burada biri olan Yaylar yanlarına böyle bir sevgili bulduğunda kolay kolay bırakmazlar. Eee biraz da libidosunu arttırıyorsa Yaylar, Koç burcunun peşini ayrılmazlar. Dış görünüşü bakımından aşırı çekici olan Yay burcu, ayı şekilde Koç burcunun da dış görünüşünün iyi olmasını ister. Sonuçta her şey vücutta başlar.😉

Oğlak-Boğa

Bir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki burç, birbirlerine aittir adeta. İkisi de ilişkilerine ve birbirlerine aşırı sadıktır. Oğlaklar, Boğaların aşkından vazgeçemez, Boğalar ise Oğlakların bu kadar düşkün olmasından. Sevgilisine aşırı düşkün olan Oğlaklar için önce iş gelse de bu dengeyi iyi tutabilirlerse mükemmel eş kavramına sahiptirler. Libidosu zaten yeterince yüksek olan Oğlak burcu bir de karşılarına romantikliği ile çekiciliği birleştiren Boğa burcu çıkarsa ona karşı koyamayabilirler. Bu ilişki çok sağlam ve uzun süreli olur.

Kova-Terazi

Kova burçları dış görünüşe çok önem verirler. Burada direkt oklar Terazi burcunu gösterir. Çünkü Terazi burçları fiziksel açıdan çok çekici burçlardır. Önce gözünü sonra zihnini doyurmak isteyen Kovaların ideal eşi Terazi burcudur. İlişkinin mantıklısı olan Kovaların karşına hem romantik hem duygusal Terazi burcu çıkarsa, onun belki bir bakışından belki bir hareketinden bile etkilenebilirler. Kova burcunun aradığı sonsuz aşk olsa da yanına her zaman yakışanı bulur. Herkesin imrendiği bir ilişkiye sahip olur. Yani Kova burcunun hayatındaysanız siz onu değil, o sizi seçmiştir. Kova burcunun libidosunu arttıran burç kesinlikle Terazidir.

Balık-Yengeç

Duygusal, romantik ve tam bir aşk insanı olan Balık burcunun tartışmasız libidosunu arttıran burç Yengeçtir. Yengeç burcunun yakışıklılığından, yaptığı hareketlere, söylediği sözlere kadar her şey Balık burcunu etkiler. Dış görünüş açısından zaten iyi olan Balık burcunun kolay kolay libidosu artmaz. Bunu başaran tek burç Yengeçtir. İlişkileri biraz sallantılı, bol tartışmalı olur ama birbirlerinden de vazgeçemezler. Bildikleri bir şey varsa birbirleri için yaratıldıklarıdır. Bu nedenle bir Balık ve Yengeç yan yana geldiyse, sığınaklara koşun çünkü ortalık alev alabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
6
5
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
verita

Daha seçmeden oğlağa boğa çıkacağını biliyordum. Toprak-toprak uyumu mükemmelliği.

Gizem Yenikler

Oğlak-Boğa Bir yanda iş bir yanda aşk diyen Oğlakların ideal eşi Boğadır. Her anlamda birbirlerini tatmin edebilen bu iki burç, birbirlerine aittir adeta. İk... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

İkizler-Kova İkizler burcunun libidosunu tartışmasız Kova burçları yükseltir. Etkileyici, girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çeken İkizler burcu, Kova... Devamını Gör